Θανόπουλος προσφορές. Φυλλάδια προσφορών σούπερ μάρκετ Thanopoulos -

Θανόπουλος προσφορές. Φυλλάδια προσφορών σούπερ μάρκετ Thanopoulos

Θανόπουλος προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών και Έντυπο δώρων – bonus Thanopoulos με προϊόντα σούπερ μάρκετ. Φρούτα, λαχανικά, σαλάτες, βιολογικά προϊόντα και τρόφιμα χωρίς γλουτένη.

Θανόπουλος Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο με προσφορές Super Market

Ισχύει έως: 04.10.2022

Θανόπουλος Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο με προσφορές Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Θανόπουλος ● Super Markets ● Μηνιαίο φυλλάδιο προσφορών σε είδη Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 28 σελίδες του.

Θανόπουλος. Φυλλάδιο με τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά

2022

Θανόπουλος. Φυλλάδιο με τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, χαρτικά
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Θανόπουλος ● Super Markets ● Φυλλάδιο με VEGAN τρόφιμα, καθαριστικά, οικιακά είδη – Ξεφυλλίστε online τις 28 σελίδες του.

Θανόπουλος Super Market. Φυλλάδιο με εγγυημένα σταθερές τιμές

Ισχύει

Θανόπουλος Super Market. Φυλλάδιο με εγγυημένα σταθερές τιμές
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Θανόπουλος ● Super Markets ● Φυλλάδιο Low Price με εγγυημένα σταθερές τιμές προϊόντων – Ξεφυλλίστε online τις 18 σελίδες του.

Θανόπουλος Σούπερ Μάρκετ. Κατάλογος Bonus με προσφορές και δώρα

Ισχύει έως: 31.10.2022

Θανόπουλος Σούπερ Μάρκετ. Κατάλογος Bonus με προσφορές και δώρα
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Θανόπουλος ● Super Markets ● Κατάλογος με εκπτώσεις και δώρα – Gift Catalogue «Bonus» – Ξεφυλλίστε online τις 8 σελίδες του.

Καταστήματα Θανόπουλος

Tο κατάστημα της Ν. Κηφισιάς είναι η ναυαρχίδα της αλυσίδας. Διαθέτει χώρους 2.700 τ.μ. και 100 θέσεις parking. Στο 2ο όροφο του καταστήματος μπορείτε να κάνετε ένα ευχάριστο διάλειμμα στο «Θανόπουλος Café», την πρώτη καφετέρια στην Ελλάδα με προϊόντα αποκλειστικά χωρίς γλουτένη. Με περισσότερα από 45.000 είδη και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση ικανοποιεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Κηφισιά. Κάντε τα ψώνια σας στο κεντρικότερο σημείο της Κηφισιάς. Το κατάστημά βρίσκεται απέναντι από τον σταθμό τρένου Κηφισιάς, επί της οδού Δραγούμη και Αδριανού, διαθέτει άνετους χώρους αγορών 1.400τ.μ. και 40 θέσεις parking. Ν. Ερυθραία. Το κατάστημα στη Χαριλάου Τρικούπη και Αίαντος, στη Νέα Ερυθραία, κέρδισε το ενδιαφέρον των κατοίκων της περιοχής από την έναρξη της λειτουργίας του. Έχει αποκτήσει πιστούς πελάτες και από τις γύρω περιοχές, που το ξεχώρισαν για την ποιότητα τόσο στα αγαθά όσο και στην εξυπηρέτηση. Διαθέτει πλέον νέους, μεγαλύτερους και μοντέρνους χώρους αγορών. Οι άνετοι χώροι στάθμευσης, 50 θέσεων στο υπαίθριο και 25 θέσεων στο υπόγειο parking του, κάνουν τις αγορές ακόμα πιο εύκολες. Στο ίδιο κτίριο στεγάζονται και τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Ενδεικτικά προϊόντα

Αποκλειστικά προϊόντα εισαγωγής, οικολογικά και βιολογικά προϊόντα, λειτουργικά τρόφιμα, προϊόντα αρτοζαχαροπλαστείου, έτοιμα φαγητά, σάντουιτς και σαλάτες, φρέσκα και νωπά είδη, τρόφιμα, τρόφιμα εκτός ψυγείου, για το νοικοκυριό και την προσωπική σας φροντίδα. Επίσης απορρυπαντικά, καλλυντικά, χαρτοπετσέτες πολυτελείας και μια σειρά από πρακτικά σκεύη και αξεσουάρ, είδη δώρων, βιβλίων, παιχνιδιών κλπ.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

«Tο 1877 ο Παναγιώτης Θανόπουλος ίδρυσε το εδωδιμοπωλείο «Θανόπουλος» στην οδό Αιόλου. Η ποιότητα, η ποικιλία των τροφίμων και η προσωπική φροντίδα για τους πελάτες του, έκαναν το Θανόπουλος μεγάλο όνομα στην αγορά τροφίμων. Άξιος συνεχιστής ο γιος του, Παντελής Θανόπουλος. Άνθρωπος με μόρφωση, δραστήριος και διορατικός, μετατρέπει το κατάστημα στο πρώτο πολυμορφικό εδωδιμοπωλείο. Ακόμα ιδρύει και εστιατόρια μέσα στο κατάστημα! Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, τα παιδιά του συνεχίζουν με την ίδια δημιουργικότητα. Εμπνευσμένοι από τα παγκοσμίως γνωστά «Fauchon» και «Migro», προσθέτουν τμήμα Delicatessen. Ανοίγουν και δεύτερο και τρίτο κατάστημα. Φέρνουν την εποχή των Super Market. Ο Δημήτριος Θανόπουλος προβλέπει την ανάπτυξη της Αθήνας προς τα Βόρεια, αυτονομείται και ανοίγει το 1980 το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία «Δημήτριος Θανόπουλος Α.Ε.» στην πλατεία της Ν. Κηφισιάς. Με κληρονομιά την πείρα αλλά και το σεβασμό προς τους πελάτες του, ξεχωρίζει. Το δεύτερο κατάστημα ανοίγει το 1996, απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ-Κηφισιάς για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επιβατών του ηλεκτρικού. Σήμερα, η τέταρτη γενιά, οι γιοί του Δημήτρη Θανόπουλου, Περικλής και Τέλης, είναι οι σύγχρονοι συνεχιστές αυτής της πορείας. Πιστοί στην ποιότητα αλλά και ευέλικτοι στις νέες εξελίξεις, παντρεύουν την παράδοση με την τεχνολογία. Ανακαινίζουν πλήρως το κατάστημα της Ν. Κηφισιάς. Άνετοι χώροι 2500 τ.μ., με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εκπαιδευμένο προσωπικό και με περισσότερα από 35.000 είδη, εξυπηρετεί τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Στη συνέχεια το κατάστημα επί των οδών Αδριανού & Δραγούμη επεκτείνεται. Νέοι χώροι πώλησης και νέες ιδιόκτητες θέσεις parking, αναδεικνύουν το κατάστημα. Δεν αργεί να έρθει και το τρίτο κατάστημα, στη γωνία Χαρ. Τρικούπη και Αίαντος, που ανοίγει τις πόρτες του για να εξυπηρετήσει καλύτερα τη Νέα Ερυθραία και τις γύρω περιοχές. Το 2006 εντάσσεται νέος μοντέρνος χώρος στάθμευσης στο κατάστημα επί των οδών Αδριανού & Δραγούμη. Τέλος, το 2010 ανακαινίζεται το κατάστημα στη Ν.Ερυθραία προσφέροντας άνετους χώρους αγορών με αισθητική που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όπως ξεχωρίζει και η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα καταστήματα Δ. Θανόπουλος τα οποία λειτουργούν σύμφωνα με τις αρχές του ιδιοκτήτη τους. Αρχές που στηρίζονται στην προσωπική εξυπηρέτηση, αυστηρά ελεγμένη ποιότητα και μοναδική ποικιλία προϊόντων. Και παραμένουν αναλλοίωτες… για να κάνουν τα Super Market Δ. Θανόπουλος το μοναδικό ελληνικό Super Market με ιστορία και εμπειρία 130 χρόνων.»

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων