Γαλαξίας προσφορές Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδια Galaxias Super Market -

Γαλαξίας προσφορές Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδια Galaxias Super Market

Γαλαξίας super market. Φυλλάδια προσφορών «Χρυσές Τιμές». Τρόφιμα, είδη για το σπίτι, είδη προσωπικής φροντίδας, καθαριστικά, χαρτικά κ.α. Galaxias super market «Το Ελληνικό Σούπερ Μάρκετ».

Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο με προσφορές Super Market Galaxias

Ισχύει έως: 16.08.2022

Γαλαξίας Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο με προσφορές Super Market Galaxias
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γαλαξίας ● Super Markets ● Φυλλάδιο «Χρυσές Τιμές» με προσφορές σε είδη Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 24 σελίδες του.

Καταστήματα Γαλαξίας

Καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ θα βρείτε στην: Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (Ξάνθη και Χρυσούπολη), στην Αττική (Αθήνα, Πειραιάς, Νίκαια, Περιστέρι) στην Θεσσαλία (Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα κ.α), στην Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη κ.α) , στην Πελοπόννησο (Πάτρα, Κόρινθος, Σπάρτη, Τρίπολη κ.α) και στην Στερεά Ελλάδα (Λιβαδειά, Στυλίδα, Ορχομενός κ.α).

Ενδεικτικά προϊόντα

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ παρέχει ποιότητα στα προϊόντα του και χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές κατακτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών του. Ενδεικτικά θα βρείτε προσφορές σε: Τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά (γάλα, γιαούρτι, φέτα), κρέατα και αλλαντικά, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο καθώς και είδη για το σπίτι και εποχιακά είδη.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Ο Γαλαξίας είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1971, στην Αθήνα, με εταιρικό τίτλο «ΠΕΝΤΕ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» (μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, το 1982). Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, άνοιξε την ίδια χρονιά και βρισκόταν στα Κάτω Πατήσια. Στο τέλος του 2016, η εταιρεία αριθμεί 137 Σούπερ Μάρκετ με 13 Cash & Carry και απασχολεί 3.800 υπαλλήλους.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων