Προσφορές My Market. Φυλλάδιο προσφορών ΣΜ της Μάι Μάρκετ -

Προσφορές My Market. Φυλλάδιο προσφορών ΣΜ της Μάι Μάρκετ

My Market προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών και έντυπο bonus των super market σε τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης. Τηλεοπτικές προσφορές, ημέρας και εβδομάδας. Μάι Μάρκετ σούπερ μάρκετ

My Market. Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 04.10.2022

My Market. Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

My Market ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Σούπερ Μάρκετ – Ξεφυλλίστε online τις 36 σελίδες του.

Καταστήματα My Market

Το δίκτυο καταστημάτων My market αριθμούσε έως το τέλος του 2015, 66 καταστήματα λιανικής, με χώρους πώλησης 1.000 – 1.200 τ.μ. τα οποία βρίσκονται σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους κυρίως στην Αττική (Αθήνα και Πειραιά) και στη Νότια Ελλάδα.

Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αύξησε τα σημεία λιανικής πώλησης σε 223, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια (Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Δωδεκάνησα, Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία), τόσο στην ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα My Market θα βρείτε: Κρεατικά, τυριά και αλλαντικά, είδη ψυγείου και κατάψυξης, φρούτα και λαχανικά, είδη κάβας και είδη παντοπωλείου καθώς και προϊόντα για το σπίτι σε απορρυπαντικά και καθαριστικά και είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης. Επίσης προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, βιολογικά και επιλεγμένα προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς καθώς και τη σειρά προϊόντων «φρέσκα μας».

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO και προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών. Η εταιρεία METRO ήταν ανέκαθεν και παραμένει αμιγώς Ελληνικών συμφερόντων.

Το πρώτο μεγάλο κατάστημα λιανικής πώλησης της εταιρείας άνοιξε στον Κορυδαλλό το Μάρτιο του 1977. To 2004 επαναλανσαρίστηκαν τα καταστήματα λιανικής της εταιρείας (supermarkets) με την ονομασία My market και διαχωρίστηκαν έτσι και τυπικά από τα Cash & Carry.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων