Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos -

Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Κρητικός προσφορές. Φυλλάδιο προϊόντων online και super τριήμερο προσφορών. Προϊόντα σούπερ μάρκετ Anedik Kritikos super market «η έξυπνη επιλογή»

Κρητικός φυλλάδιο με προσφορές ειδών Σούπερ Μάρκετ – ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Ισχύει έως: 28.10.2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κρητικός ● Super Markets ● Φυλλάδιο προσφορών Super Market «Η έξυπνη επιλογή!» – Ξεφυλλίστε online τις 8 σελίδες του.

Χρειάζεσαι συνεργείο καθαρισμού για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο; Πάρε τώρα δωρεάν προσφορές. Σύγκρινε τιμές!
Σκέφτεσαι να αλλάξεις χρώμα στο σπίτι σου; Πάρε τώρα δωρεάν προσφορές. Σύγκρινε τιμές!
Δείτε στο Fylladio.gr: IKEA κατάλογος 2020 και Δημοφιλή Φυλλάδια | Μοναδικά Calculators: Υπολόγισε 30+ σημαντικές ημερομηνίες για το παιδί σου

Καταστήματα Κρητικός Σούπερ Μάρκετ

Καταστήματα των σούπερ μάρκετ Κρητικός θα βρείτε: Στον Αργοσαρωνικό (Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα), στην Αττική (Αθήνα και Πειραιά), στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αλιβέρι, Ερέτρια, Ψαχνά, Κάρυστος κ.α), στην Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο, Ερμιόνη, Νεμέα κ.α), στην Κορινθία (Κιάτο, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο κ.α), στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καστοριά, στη Καρδίτσα, στα Γρεβενά, στην Φλώρινα και στην Κοζάνη καθώς επίσης στην Κω, στην Κεφαλλονιά, στην Ζάκυνθο, στην Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα φυλλάδια και στα καταστήματα Κρητικός θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα (ενδεικτικά αναφέρονται): Τυριά και άλλα γαλακτοκομικά, κρέας και αλλαντικά, μπισκοτοειδή και γλυκά, χυμοί, αναψυκτικά και ποτά. Επίσης απορρυπαντικά και καθαριστική, είδη σπιτιού, χαρτικά και προϊόντα για το μωρό κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

H ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ιδρύεται το 1996. Το 2000 η αλυσίδα ξεπερνάει τα όρια της Αίγινας και επεκτείνεται στον Αργοσαρωνικό με 5 νέα καταστήματα. Η εταιρεία είναι μέλος του Ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με εξαγορές και δημιουργία νέων καταστημάτων, επεκτείνεται στην Κορινθία, στην Αργολίδα αλλά και στην Εύβοια. Η ανάπτυξη συνεχίστηκε στην Αττική προσφέροντας επιπλέον ένα νέο μοντέλο συνεργασίας Franchise ευέλικτο στη λειτουργία του, χαμηλού ρίσκου και εγγυημένης κερδοφορίας για τον υποψήφιο franchise με την επωνυμία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟP MARKET.

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας σαν αφετηρία τις ισχυρές βάσεις των καλών οικονομικών αποτελεσμάτων της, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει με ένα δυναμικό επενδυτικό πλάνο, αναπτύσσοντας την δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα. Η είσοδος της «ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ», στο μετοχικό κεφάλαιο της αλυσίδας «ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», στις αρχές του2017, η οποία δραστηριοποιείται στους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, μέσω 40 σημείων λιανικής πώλησης ήταν μόνο το πρώτο βήμα για την άνοδο της ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην Βόρεια Ελλάδα.

Το επενδυτικό πλάνο συνεχίστηκε τον Ιούλιο του 2017 με την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της αλυσίδας CRM–ΑΡΙΑΔΝΗ που αριθμεί 92 συνδεδεμένα μέλη στην περιοχή της ΚΡΗΤΗΣ, μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης (franchise), τα οποία φέρουν τα διακριτικά της σήματα.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων