Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos -

Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Κρητικός προσφορές. Φυλλάδιο προϊόντων online και super τριήμερο προσφορών. Προϊόντα σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos super market «η έξυπνη επιλογή»

Κρητικός φυλλάδιο με προσφορές ειδών Σούπερ Μάρκετ – ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Ισχύει έως: 27.01.2021

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κρητικός ● Super Markets ● Φυλλάδιο προσφορών Super Market «Η έξυπνη επιλογή!» – Ξεφυλλίστε online τις 8 σελίδες του.

Καταστήματα Κρητικός Σούπερ Μάρκετ

Καταστήματα των Σούπερ Μάρκετ Κρητικός θα βρείτε: Στον Αργοσαρωνικό (Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα), στην Αττική (Αθήνα και Πειραιά), στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αλιβέρι, Ερέτρια, Ψαχνά, Κάρυστος κ.α), στην Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο, Ερμιόνη, Νεμέα κ.α), στην Κορινθία (Κιάτο, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο κ.α), στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καστοριά, στη Καρδίτσα, στα Γρεβενά, στην Φλώρινα και στην Κοζάνη καθώς επίσης στην Κω, στην Κεφαλλονιά, στην Ζάκυνθο, στην Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα φυλλάδια και στα καταστήματα Κρητικός θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα (ενδεικτικά αναφέρονται): Τυριά και άλλα γαλακτοκομικά, κρέας και αλλαντικά, μπισκοτοειδή και γλυκά, χυμοί, αναψυκτικά και ποτά. Επίσης απορρυπαντικά και καθαριστική, είδη σπιτιού, χαρτικά και προϊόντα για το μωρό κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση | ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Το 2000 η αλυσίδα ξεπερνάει τα όρια της Αίγινας και επεκτείνεται στον Αργοσαρωνικό με 5 νέα καταστήματα.

Το 2007 ιδρύεται το 1ο κέντρο διανομής στην Μαγούλα Αττικής με σκοπό να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη αλλά και την επέκταση της αλυσίδας σε νέες περιοχές.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μέσω εξαγορών και δημιουργίας νέων καταστημάτων, επεκτείνεται στην Κορινθία, Αργολίδα, Εύβοια αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επιπλέον, εισέρχεται στην Αττική μέσω της ανάπτυξής ενός ευέλικτου μοντέλου συνεργασίας Franchise με την επωνυμία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟP MARKET.

Οι ισχυρές βάσεις και η υγιής οικονομική κατάσταση οδηγούν την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο να αναπτύσσει με σταθερά βήματα τη δραστηριότητά της σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας.

Στις αρχές του 2017, η είσοδος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο μετοχικό κεφάλαιο της αλυσίδας «ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», η οποία δραστηριοποιείται στους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, ήταν το πρώτο βήμα για την άνοδο της στην Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στη Δυτική Μακεδονία με 35 επιπλέον καταστήματα.

Τον Ιούλιο του 2017 αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της αλυσίδας CRM - ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη. Η αλυσίδα αριθμεί 92 συνδεδεμένα μέλη και λειτουργεί μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης.

Επιπλέον, στα τέλη του 2017 εισήλθε στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων.

Το 2018 εξαγόρασε τα supermarket ΜΕΡΙΜΝΑ στην Αττική, ενώ το 2019 ενίσχυσε την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη εξαγοράζοντας την αλυσίδα ΜΑΚΟ, που διέθετε δίκτυο 11 καταστημάτων. Αντίστοιχα το 2020 η αλυσίδα πρόσθεσε στο δίκτυο της ακόμη 11 καταστήματα.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων