Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos -

Κρητικός προσφορές.Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Κρητικός προσφορές. Φυλλάδιο προϊόντων online και super τριήμερο προσφορών. Προϊόντα Σούπερ Μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Kritikos Super Market «κάθε μέρα δίπλα σας!»

Κρητικός φυλλάδιο με προσφορές ειδών Σούπερ Μάρκετ – ΑΝΕΔΗΚ Kritikos

Ισχύει έως: 12.10.2022

Κρητικός φυλλάδιο με προσφορές ειδών Σούπερ Μάρκετ - ΑΝΕΔΗΚ Kritikos
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κρητικός ● Super Markets ● Εβδομαδιαίο φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 32 σελίδες του.

Κρητικός ΑΝΕΔΗΚ Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο «7ήμερο Προσφορών»

Ισχύει έως: 12.10.2022

Κρητικός ΑΝΕΔΗΚ Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο «7ήμερο Προσφορών»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κρητικός ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές της εβδομάδας – 7ήμερο προσφορών – Ξεφυλλίστε online τις 1 σελίδες του.

Κρητικός. Θησαυροί της Ελλάδας, με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών

Ισχύει

Κρητικός. Θησαυροί της Ελλάδας, με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Κρητικός ● Super Markets ● Θεματικό φυυλλάδιο με προϊόντα Ελλήνων παραγωγών – Ξεφυλλίστε online τις 16 σελίδες του.

Περισσότερα...

«Στα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ επιλέγουμε παραδοσιακά, τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα με το όνομα και την υπογραφή ανθρώπων που τα δημιούργησαν και φροντίζουμε να τα βρίσκετε κάθε μέρα στη γειτονιά σας, στα σημεία με την ειδική σήμανση: Θησαυροί της Ελλάδας»

Καταστήματα Κρητικός Σούπερ Μάρκετ

Καταστήματα των Σούπερ Μάρκετ Κρητικός θα βρείτε: Στον Αργοσαρωνικό (Σπέτσες, Πόρος, Αίγινα), στην Αττική (Αθήνα και Πειραιά), στην Εύβοια (Χαλκίδα, Αλιβέρι, Ερέτρια, Ψαχνά, Κάρυστος κ.α), στην Αργολίδα (Άργος, Ναύπλιο, Ερμιόνη, Νεμέα κ.α), στην Κορινθία (Κιάτο, Κόρινθος, Ξυλόκαστρο κ.α), στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Καστοριά, στη Καρδίτσα, στα Γρεβενά, στην Φλώρινα και στην Κοζάνη καθώς επίσης στην Κω, στην Κεφαλλονιά, στην Ζάκυνθο, στην Θεσσαλονίκη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ενδεικτικά προϊόντα που θα βρείτε στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Στα φυλλάδια και στα καταστήματα Κρητικός θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα (ενδεικτικά αναφέρονται): Τυριά και άλλα γαλακτοκομικά, κρέας και αλλαντικά, μπισκοτοειδή και γλυκά, χυμοί, αναψυκτικά και ποτά. Επίσης απορρυπαντικά και καθαριστική, είδη σπιτιού, χαρτικά και προϊόντα για το μωρό κ.α

Σχετικά με την εταιρία - Εταιρικό Προφίλ | ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η ιστορία της αλυσίδας ξεκινά από το 1948 όταν ο κύριος Ανδρέας Κρητικός ίδρυσε το πρώτο του κατάστημα στην Αίγινα.

Αφουγκραζόμενος τις ανάγκες της περιοχής, αλλά και του ανθρώπου σε βάθος χρόνου, οραματίστηκε τη δημιουργία ενός κλασικού παντοπωλείου. Η επιθυμία του να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, και έχοντας τη στήριξη της, τον οδήγησε στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην περιοχή.

Η ιστορία συνεχίζεται όταν τα παιδιά του, οι Άγγελος, Νεκτάριος και Δημήτρης Κρητικός, δημιουργούν το πρώτο μεγάλο κατάστημα στην Αίγινα το 1983. Η ΑΝΕΔΗΚ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ 1996.

Το 2000 η αλυσίδα ξεπερνάει τα όρια της Αίγινας και επεκτείνεται στον Αργοσαρωνικό με 5 νέα καταστήματα. Το 2007 ιδρύεται το 1ο_κέντρο διανομής στην Μαγούλα Αττικής με σκοπό να εξυπηρετήσει την ανάπτυξη αλλά και την επέκταση της αλυσίδας σε νέες περιοχές.

Τα αμέσως επόμενα χρόνια, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, μέσω εξαγορών και δημιουργίας νέων καταστημάτων, επεκτείνεται στην Κορινθία, Αργολίδα, Εύβοια αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Επιπλέον, εισέρχεται στην Αττική μέσω της ανάπτυξής ενός ευέλικτου μοντέλου συνεργασίας Franchise με την επωνυμία ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΤΟP MARKET. Οι ισχυρές βάσεις και η υγιής οικονομική κατάσταση οδηγούν την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο να αναπτύσσει με σταθερά βήματα τη δραστηριότητά της σε πολλές γειτονιές της Ελλάδας.

Στις αρχές του 2017, η είσοδος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στο μετοχικό κεφάλαιο της αλυσίδας «ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ», η οποία δραστηριοποιείται στους Νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, ήταν το πρώτο βήμα για την άνοδο της στην Βόρεια Ελλάδα, ενισχύοντας έτσι την παρουσία της στη Δυτική Μακεδονία με 35 επιπλέον καταστήματα.

Τον Ιούλιο του 2017 αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της αλυσίδας CRM - ΑΡΙΑΔΝΗ στην Κρήτη. Η αλυσίδα αριθμεί 92 συνδεδεμένα μέλη και λειτουργεί μέσω συμβάσεων δικαιόχρησης.

Επιπλέον, στα τέλη του 2017 εισήλθε στην αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να έχουν πρόσβαση σε ένα διευρυμένο κωδικολόγιο προϊόντων.

Το 2018 εξαγόρασε τα supermarket ΜΕΡΙΜΝΑ στην Αττική, ενώ το 2019 ενίσχυσε την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη εξαγοράζοντας την αλυσίδα ΜΑΚΟ, που διέθετε δίκτυο 11 καταστημάτων. Αντίστοιχα το 2020 η αλυσίδα πρόσθεσε στο δίκτυο της ακόμη 11 καταστήματα.

Από 01.01.2021, ύστερα από μια δεκαετή, πολύ επιτυχημένη και δημιουργική σύμπλευση με την οικογένεια του ΕΛΟΜΑΣ, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ συνεχίζει αυτόνομα με σκοπό την επέκταση της.

Ταυτόχρονα, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ υλοποιώντας το επενδυτικό και αναπτυξιακό της πλάνο, προέβη στην απόκτηση ποσοστού 49% της θυγατρικής CRM Αριάδνη, η οποία εδρεύει στους Μαλάδες Ηρακλείου Κρήτης εξυπηρετώντας πάνω από 140 καταστήματα και κατέχοντας πλέον το 100% των μετοχών της.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων