Fylladio.gr - Επικοινωνία | Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων

Επικοινωνία | Προσθήκη, διόρθωση, διαγραφή Φυλλαδίων

Τρόποι επικοινωνίας

Για την επικοινωνία σας με το Fylladio.gr μπορείτε :

 • Να χρησιμοποιήσετε το email μας info@fylladio.gr (εάν συντρέχει σοβαρός λόγος να ζητάτε αποδεικτικό παράδοσης και αποδεικτικό ανάγνωσης) ή
 • Για την πιο άμεση & αυθημερόν επικοινωνία μας προτιμούμε & σας προτείνουμε να μας στείλετε μήνυμα στο messenger της σελίδα μας στο Facebook

Προσθήκη Φυλλαδίων / Καταλόγων

Για την προσθήκη νέων καταλόγων ή φυλλαδίων ισχύουν σε γενικές γραμμές τα εξής:

 • Η καταχώρηση ήταν και θα είναι 100% δωρεάν – free στους χιλιάδες επισκέπτες μας για την εταιρεία / κατάστημα σας.
 • Να μας ενημερώσετε ποια είναι η επίσημη ιστοσελίδα σας (εάν έχετε)
 • Να μας ενημερώσετε ποια είναι η επίσημη σελίδα σας (Page) στο Facebook.
 • Η ύπαρξη ιστοσελίδας ή επίσημης σελίδας (Page) στο Facebook είναι απαραίτητη για να μπορούμε να ενημερωνόμαστε για τις τυχόν ανανεώσεις του φυλλαδίου / καταλόγου ή την έκδοση νέων εκ μέρους σας.
 • Εάν δεν υπάρχει ιστοσελίδα ή επίσημη σελίδα (Page) στο Facebook του καταστήματος / εταιρείας σας, θα πρέπει να μας το στέλνετε (σε κάθε  ανανέωση/νέα έκδοση του) είτε με email, είτε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook.
 • To φυλλάδιο / κατάλογος να έχει μία ελάχιστη ανεκτή ποιότητα στην εμφάνιση κειμένου και εικόνων (ανάλυση pixel)
 • To φυλλάδιο / κατάλογος να είναι σε μορφή pdf (το προτιμάμε για λόγους ευκολίας)
 • Εάν το φυλλάδιο / κατάλογος ΔΕΝ είναι σε μορφή pdf και είναι απλές εικόνες ή έχει αναρτηθεί πχ σε κάποιο web player (πχ Issuu, Flipsnack, Publitas, Yumpu, Flipbook, Flipbuilder κλπ) να μας στείλετε ένα link που θα το βρούμε για να σας ενημερώσουμε εάν μπορούμε να το «αντλήσουμε» από εκεί μόνοι μας.
 • Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μας στείλετε (στο email ή στο FB μήνυμα) ένα κείμενο για το κατάστημα – εταιρεία σας τουλάχιστον 200 λέξεων (πχ about us, σχετικά με την εταιρεία, καταστήματα & δίκτυο, συνεργασίες, κυρίως τα προϊόντα ή τις κατηγορίες προϊόντων που εμπορεύεται, βασικά στοιχεία επικοινωνίας που θα δημοσιεύσουμε και ότι άλλο κρίνετε εσείς απαραίτητο)

Διόρθωση – Διαγραφή Φυλλαδίων / Καταλόγων

Το Fylladio.gr, προσφέρει πολύτιμη και ΔΩΡΕΑΝ, προβολή – διαφήμιση στα προϊόντα της κάθε εταιρείας σε μια τόσο δύσκολη από οικονομικής άποψης εποχή.

Με απλά λόγια, πρόθεση μας ήταν και είναι, να συμβάλουμε θετικά και να ενισχύσουμε την προβολή / διαφήμιση της κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα του μεγέθους της.

Σε όλη αυτή την πολύωρη και κοπιαστική διαδικασία από μέρους μας μπορεί να κάνουμε λάθη ή γιατί κάθε εταιρεία χαράσσει την δική της στρατηγική προβολής, είναι πιθανό να επιθυμείτε ή να πρέπει να προβούμε:

 • Στην διόρθωση ορισμένων στοιχείων / κειμένων πχ Τίτλος post, επωνυμία εταιρείας, περιγραφή, στοιχεία φυλλαδίου, ημερομηνίες λήξης προσφορών κλπ
 • Στην διαγραφή του φυλλαδίου / καταλόγου / εταιρείας (που και εάν φαντάζει «μη λογικό» να μην θέλετε δωρεάν διαφήμιση σε στοχευμένο κοινό, θα είναι απόλυτα σεβαστό).
  Σε περιπτώσεις που μας ζητηθεί η διαγραφή μία καταχώρησης/εταιρείας είναι αυτονόητο ότι δεν την ξαναπροσθέτουμε δωρεάν μελλοντικά ακόμα και εάν μας το ζητήσει.
 • Σε αφαίρεση – διαγραφή εταιρειών δύναται να προβούμε και μόνοι μας, χωρίς καμία δέσμευση προς εσάς, εάν συντρέχουν μελλοντικά, κάποιο σημαντικοί λόγοι (μηδαμινό ενδιαφέρον από επισκέπτες, δυσανάλογη σπατάλη χρόνου να ενημερωνόμαστε έγκαιρα και να αναρτούμε ένα φυλλάδιο π.χ κλασική περίπτωση ανάρτησης του φυλλαδίου σε εικόνες ξεχωριστές κάθε σελίδα μόνο στο facebook κλπ)

Διόρθωση ήδη αναρτημένων Φυλλαδίων / Καταλόγων

Εάν έχετε προβεί σε αλλαγές / διορθώσεις (πχ διόρθωση τιμής κλπ) μετά την έκδοση από μέρους σας ενός φυλλαδίου – κατάλογου και θέλετε να μας ενημερώσετε έτσι ώστε να επικαιροποιήσουμε (αναρτήσουμε εκ νέου την νέα σας διορθωμένη έκδοση) τότε για την αυθημερόν ανταπόκριση μας:

 • Στείλτε μας μήνυμα στο messenger της σελίδα μας στο Facebook
  Που θα βρούμε το νέο σας διορθωμένο φυλλάδιο – κατάλογο;
  1ος τρόπος. Το προτιμότερο: Για ακόμα καλύτερα ταχύτητα ανταπόκρισης στείλτε μας στο μήνυμα σας και το συνημμένο νέο-διορθωμένο αρχείο σας σε μορφή pdf ή
  2ος τρόπος. Εάν είναι πολύ μεγάλο το αρχείο στείλτε το στο email μας info@fylladio.gr ή
  3ος τρόπος. Εάν το νέο (διορθωμένο) σας φυλλάδιο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας και θέλετε να το λάβουμε από εκεί, να μας το αναφέρετε στο μήνυμα σας.
 • Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα ή είναι αναρτημένο μόνο στο facebook της εταιρείας σας (ως εικόνες) τότε θα πρέπει να μας στείλετε το διορθωμένο φυλλάδιο – κατάλογο σε μορφή pdf στο email μας

Προσωρινή αναστολή δημοσίευσης Φυλλαδίων / Καταλόγων

Υπάρχουν και ελάχιστες περιπτώσεις που ορισμένες εταιρείες ίσως θέλουν να αναστείλουμε (=μη ορατή η δημοσίευση από τους επισκέπτες μας) προσωρινά την δημοσίευση ενός φυλλαδίου για διάφορους λόγους (πχ είναι σε διαδικασία έκδοσης ο νέος κατάλογος τους, ή προβαίνουν σε διορθώσεις – επικαιροποιήσεις κλπ).

Για την «προσωρινή αναστολή» μίας δημοσίευσης φυλλαδίου – καταλόγου στείλτε μας μήνυμα στο messenger της σελίδα μας στο Facebook ή σχετικό email.

Μη αποδεκτό περιεχόμενο

Δεν δημοσιεύουμε φυλλάδια – κατάλογους που εμπεριέχουν ενδεικτικά:

 • Άσεμνο σεξουαλικό περιεχόμενο, πώληση και κακή χρήση αλκοόλ, τζόγος στο διαδίκτυο, συνταγογραφούμενα φάρμακα και μη εγκεκριμένα φάρμακα και συμπληρώματα.
 • Φυλλάδια – κατάλογους που δεν διαθέτουν ένα ελάχιστο – αυτονόητο επίπεδο ποιότητας (πχ ανάλυση εικόνων, εύκολη αναγνωσιμότητα κειμένου)