Γερμανός κατάλογος προσφορών με Κινητά

Γερμανός κατάλογος προσφορών με Κινητά, Laptop, Smartphones, Tablet

Γερμανός προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας. Κατάλογος – φυλλάδιο «G tech» προσφορών και εκπτώσεων για σταθερή, κινητή τηλεφωνία, τηλεοράσεις και internet, φωτογραφικές μηχανές & gadgets

Γερμανός. Κατάλογος με προσφορές «Germanos G – Tech» Μάιος 2022

Ισχύει έως: 31.05.2022

Γερμανός. Κατάλογος με προσφορές «Germanos G - Tech» Μάιος 2022
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γερμανός ● Tech ● Κατάλογος προϊόντων & υπηρεσιών «G – Tech» – Ξεφυλλίστε online τις 128 σελίδες του.

Περισσότερα...

«Μηνιαίος Κατάλογος G Tech. Ξεφύλλισε το κατάλογο προϊόντων και υπηρεσιών Gtech και βρες μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το προϊόν που θα κάνεις δικό σου! Όλα τα τελευταία Smartphones, Tablets, Laptops, αξεσουάρ και πολλά άλλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις»

Καταστήματα germanos

Καταστήματα Γερμανός θα βρείτε σε πάνω από 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Ενδεικτικά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα και το Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη Μακεδονία, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα, τη Πάτρα και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο καθώς και στο Ηράκλειο και την υπόλοιπη Κρήτη.

Ενδεικτικά προϊόντα

Προϊόντα και προσφορές θα βρείτε στα καταστήματα Γερμανός και στις κατηγορίες: κινητή τηλεφωνία, tablets, πληροφορική, τηλεόραση, gaming και εικόνα & ήχος, Αναλυτικά, θα συναντήσετε συσκευές εικόνας και ήχου, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές HD / 4K, smartphones, laptop τελευταίας τεχνολογίας, δημοφιλείς κονσόλες gaming και χρήσιμα smart gadgets. Επίσης η εταιρεία προσφέρει χρήσιμες υπηρεσίες για τους πελάτες της όπως: υπηρεσία ρύθμισης e-mail account, μεταφορά δεδομένων από παλιό σε νέο smartphone, service (κινητού, tablet & laptop) κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Από τον Οκτώβριο του 2006 η εταιρεία germanos, αποτελεί μέλος του Ομίλου ΟΤΕ - COSMOTE. Παρέχει τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι διαθέσιμες υπηρεσίες και προγράμματα COSMOTE και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet, και θα βρείτε συσκευές και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακά προϊόντα, προϊόντα gaming, αναλώσιμα και after sales υπηρεσίες.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων