Πλαίσιο προσφορές. Κατάλογοι με PC

Πλαίσιο προσφορές. Κατάλογοι με PC, Laptop, Tablet, Smartphones, TV

Πλαίσιο προσφορές και επτώσεις. Κατάλογοι – φυλλάδια με προϊόντα τεχνολογίας (tech) για tablet, laptop, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά (4G, smartphones). Προϊόντα Turbo X, παιχνίδια, σχολικά κ.α

Πλαίσιο. Κατάλογος προϊόντων «Μέσα Ατομικής Προστασίας»

Ισχύει έως: 31.10.2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Πλαίσιο ● Tech ● Κατάλογος «Μέσα Ατομικής Προστασίας» – Ξεφυλλίστε online τις 24 σελίδες του.

Περισσότερα...

«Βρες όλα τα απαραίτητα προϊόντα για την προστασία σου, όπως γάντια, μάσκες και αντισηπτικά, αλλά και χρήσιμα tips, για να εφαρμόσεις σωστά τα συνιστώμενα μέτρα προφύλαξης»

Πλαίσιο «Εσύ βάζεις την τέχνη στον καφέ. Εμείς την τεχνολογία»

Ισχύει

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Πλαίσιο ● Tech ● Κατάλογος με προϊόντα – Ξεφυλλίστε online τις 68 σελίδες του.

«Εσύ βάζεις την τέχνη στον καφέ. Εμείς την τεχνολογία»

Καταστήματα plaisio

Καταστήματα Πλαίσιο υπάρχουν στις μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα όπως στην Αθήνα και το Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Πάτρα και το Ηράκλειο.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα plaisio αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα θα βρείτε προϊόντα και προσφορές σε:  tablet, laptop, υπολογιστές, τηλεοράσεις - tv, κινητά - smartphones, φωτογραφικές, αναλώσιμα, έπιπλα γραφείου κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Το Πλαίσιο Computers A.E.B.E. είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου.  Το 1969 σε ένα κατάστημα 10 τ.μ. γεννήθηκε το «Πλαίσιο είδη σχεδίου» που μέσα σε 48 χρόνια κατάφερε να γίνει από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής και ειδών γραφείου στην Ελλάδα.Σήμερα το Πλαίσιο διαθέτει πάνω από 25.000 προϊόντα τεχνολογίας και ειδών γραφείου, τα οποία βρίσκονται σε 22 καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop).

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων