Πλαίσιο προσφορές. Κατάλογοι με PC

Πλαίσιο προσφορές. Κατάλογοι με PC, Laptop, Tablet, Smartphones, TV

Πλαίσιο προσφορές και επτώσεις. Κατάλογοι – φυλλάδια με προϊόντα τεχνολογίας (tech) για tablet, laptop, υπολογιστές, τηλεοράσεις, κινητά (4G, smartphones). Προϊόντα Turbo X, παιχνίδια, σχολικά κ.α

Πλαίσιο. Κατάλογος «LIFE Αλλάζεις διακόσμηση, αλλάζεις διάθεση»

Ισχύει έως: 22.06.2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Πλαίσιο ● Tech, Tech ● Κατάλογος «Οι τάσεις στη διακόσμηση για το 2020» – Ξεφυλλίστε online τις 30 σελίδες του.

«Οι τάσεις στη διακόσμηση για το 2020 θα φέρουν στο σπίτι σου αέρα αλλαγής. Βρες τις πιο ξεχωριστές προτάσεις με την υπογραφή της Sentio»

Πλαίσιο. Κατάλογος με γάντια, μάσκες, αντισηπτικά και χρήσιμα tips

Ισχύει έως την εξάντληση των αποθεμάτων

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Πλαίσιο ● Tech ● Κατάλογος «Μέσα Ατομικής Προστασίας» – Ξεφυλλίστε online τις 12 σελίδες του.

Καταστήματα plaisio

Καταστήματα Πλαίσιο υπάρχουν στις μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα όπως στην Αθήνα και το Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τη Πάτρα και το Ηράκλειο.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα plaisio αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα θα βρείτε προϊόντα και προσφορές σε:  tablet, laptop, υπολογιστές, τηλεοράσεις - tv, κινητά - smartphones, φωτογραφικές, αναλώσιμα, έπιπλα γραφείου κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Το Πλαίσιο Computers A.E.B.E. είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής πώλησης υπολογιστών, προϊόντων τεχνολογίας και ειδών γραφείου.  Το 1969 σε ένα κατάστημα 10 τ.μ. γεννήθηκε το «Πλαίσιο είδη σχεδίου» που μέσα σε 48 χρόνια κατάφερε να γίνει από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής και ειδών γραφείου στην Ελλάδα.Σήμερα το Πλαίσιο διαθέτει πάνω από 25.000 προϊόντα τεχνολογίας και ειδών γραφείου, τα οποία βρίσκονται σε 22 καταστήματα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα (eshop).

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων