Κοσμοπλάς σούπερ μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο Kosmoplus Star Market -

Κοσμοπλάς σούπερ μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο Kosmoplus Star Market

Κοσμοπλας σούπερ μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών online με προϊόντα supermarket. Kosmoplus super markets με καταστήματα στην Μακεδονία. Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

Kosmoplus Super Market – Μακεδονία. Φυλλάδιο προσφορών Super Market

Ισχύει έως: 08.10.2022

Kosmoplus Super Market - Μακεδονία. Φυλλάδιο προσφορών Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Kosmoplus ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις ειδών Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 7 σελίδες του.

«ένας κόσμος Προσφοράς!»

Καταστήματα kosmoplus super markets

Το 2012 η KOSMOPLUS άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κονδύλη, στην Ξάνθη. Μέχρι σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Θράκη με 18 καταστήματα.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα σούπερ μάρκετ Βεργίνη θα βρείτε προσφορές και προϊόντα σε τρόφιμα, είδη ψυγείου και κατεψυγμένα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζυμαρικά, κρέατα και λαχανικά, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, είδη για το σπίτι κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η Kosmoplus Α.Ε είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία οικογενειακού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Θράκης.

Το όραμα για την δημιουργία της Kosmoplus Α.Ε ξεκίνησε όταν δύο ξαδέρφια με εμπειρία στο εμπόριο ειδών σούπερ μάρκετ άνω των 30 ετών αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια αλυσίδα σούπερ μάρκετ στον τόπο καταγωγής τους. Είναι μέλος του τους Ελληνικού Ομίλου Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ ΕΛΟΜΑΣ, της «Ελληνικής ομάδας των super markets».

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων