Γρήγορα

Γρήγορα, καφεπαντοπωλεία προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Grigora SM

Γρήγορα προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών παντοπωλείου & καφέ, σνακ, παγωτά, εφημερίδες και περιοδικά. Καταστήματα mini market grigora με τρόφιμα, είδη delicatessen, απορρυπαντικά και καλλυντικά.

Γρήγορα Καφεπαντοπωλείο. Φυλλάδιο προσφορών για παντοπωλείο και καφέ

Ισχύει έως: 04.10.2022

Γρήγορα Καφεπαντοπωλείο. Φυλλάδιο προσφορών για παντοπωλείο και καφέ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γρήγορα ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη mini market στη Θεσσαλονίκη – Ξεφυλλίστε online τις 8 σελίδες του.

Καταστήματα Γρήγορα

Τοπική αλυσίδα καταστημάτων (παντοπωλείο και καφέ) στην Θεσσαλονίκη με 3 καταστήματα. 18 ώρες την ημέρα ανοιχτά και με προσφορές στα είδη καθημερινής ανάγκης:
  1. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου 44, τηλέφωνο: 2310686235
  2. Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 44 (δίπλα στο Queen Olga), τηλέφωνο: 2310821655
  3. Αλ. Παπαναστασίου 78 & Χειμάρας, Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο: 2310947863

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα 80 - 120 τμ, τα οποία έχουν ανεπτυγμένο το κομμάτι του παντοπωλείου, θα βρείτε τρόφιμα και είδη delicatessen, (λιγότερα απορρυπαντικά και καλλυντικά), διαθέτοντας αμιγώς επώνυμα είδη (περιλαμβάνει προϊόντα ανάλογα με αυτά ενός supermarket, σε περιορισμένο κωδικολόγιο). Την ίδια στιγμή, διαθέτει ποικιλίες καφέ για κατανάλωση επιτόπου ή για να πάρει ο πελάτης το ρόφημα του πακέτο, ενώ υπάρχουν και σνακ, καθώς και ελαφριά γεύματα.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η αλυσίδα «Γρήγορα» αποτελείται από καφεπαντοπωλεία με καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Δημιουργοί της είναι η εταιρεία Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες ΑΕ, η οποία αναπτύσσει και τροφοδοτεί ιδιόκτητα σημεία πώλησης και καταστήματα με franchise, διαθέτοντας ήδη τρεις αλυσίδες, την Ελληνικά Μarket, την Πρόοδος και την Ήλιος. Η Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες ΑΕ ελέγχει είτε με ιδιόκτητα σημεία, είτε με franchising, είτε μέσω συνεργασίας στο επίπεδο των προμηθειών, συνολικά πάνω από 580 σούπερ μάρκετ από τον Βόλο και επάνω, καθώς και στην Κρήτη.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων