Διάφανο Stores προσφορές. Φυλλάδιο

Διάφανο Stores προσφορές. Φυλλάδιο, έπιπλα, λευκά είδη, διακόσμηση

ΔΙΑΦΑΝΟ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών με έπιπλα, λευκά είδη για το σπίτι, το μπάνιο, την κουζίνα, το κήπο & τη βεράντα. Diafanostores με προτάσεις διακόσμησης για τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο

Διάφανο Stores. Φυλλάδιο με προσφορές «Κήπος – Βεράντα 2021»

Ισχύει για το 2021

Διάφανο Stores. Φυλλάδιο με προσφορές «Κήπος - Βεράντα 2021»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΑΝΟ ● Διακόσμηση, Home Stores ● Φυλλάδιο προσφορών με οικιακά είδη – διακόσμηση – Ξεφυλλίστε online τις 30 σελίδες του.

«Καλοκαιρινή συλλογή επίπλου 2021»

Διάφανο Stores. Φυλλάδιο με προσφορές «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021»

Ισχύει έως Καλοκαίρι 2021

Διάφανο Stores. Φυλλάδιο με προσφορές «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΔΙΑΦΑΝΟ ● Διακόσμηση ● Φυλλάδιο με προσφορές και προϊόντα – Ξεφυλλίστε online τις 15 σελίδες του.

Καταστήματα diafanostores

Η εταιρεία έχει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Στην Αττική θα τα βρείτε, στην Αγία Παρασκευή, στον Άγιο Δημήτριο, στα Notos Home, στον Άλιμο, στο Μαρούσι, στην Νέα Ερυθραία και στον Ταύρο. ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρείτε επίσης και στην Θεσσαλονίκη, την Λάρισα, τα Χανιά και την Ξάνθη.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα της εταιρείας όπως επίσης και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, θα βρείτε πλήθος προϊόντων σε έπιπλα όπως καρέκλες, πολυθρόνες, τραπέζια και μαξιλάρια, σετ καθιστικά, ομπρέλες και κιόσκια. Προσφορές (ενδεικτικά) θα βρείτε σε έπιπλα γραφείου, βιβλιοθήκες και ραφιέρες, καρέκλες & πολυθρόνες καθώς και έπιπλα για την κρεβατοκάμαρα. Επίσης, παιδικά έπιπλα και καναπέδες (σετ καθιστικών, πολυθρόνες, καναπέδες γωνία και καναπέδες κρεβάτια), είδη ταξιδιού όπως τσάντες, σακίδια και βαλίτσες. Για την διακόσμηση του σπιτιού και του κήπου, θα βρείτε κορνίζες, κηροπήγια και κεριά, βάζα, γλάστρες, καθρέπτες και καλάθια, χαλιά και φωτιστικά. Τέλος, σε λευκά είδη θα βρείτε για την κουζίνα τραπεζομάντηλα, σουπλά και runner, για την κρεβατοκάμαρα μαξιλάρια ύπνου, σετ σεντόνια, κουβέρτες και παπλώματα ενώ για το σαλόνι διαθέτει κουρτίνες, στόρια, ριχτάρια κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων ΔΙΑΦΑΝΟ λειτουργεί και εμπορεύεται, είδη επίπλων, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού από το 1999. Στα καταστήματα της αλυσίδας, μπορείτε να βρείτε πάνω από 20.000 προϊόντα, καθώς επίσης προτάσεις και ιδέες σε είδη δώρων, επίπλου, διακόσμησης, οικιακού εξοπλισμού, εποχιακών ειδών για όλη την οικογένεια.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων