Αφοί Κοντζόγλου προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής Θεσσαλονίκη -

Αφοί Κοντζόγλου προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής Θεσσαλονίκη

Αφοί Κοντζόγλου. Δίκτυο διανομών και logistic. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής για επαγγελματίες σε τρόφιμα, είδη ψυγείου, απορρυπαντικά, χαρτικά

Αφοί Κοντζόγλου Δίκτυο διανομών. Φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής

Ισχύει έως: 30.09.2022

Αφοί Κοντζόγλου Δίκτυο διανομών. Φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Αφοί Κοντζόγλου ● Cash & Carry ● Φυλλάδιο με προσφορές χονδρρικής για επαγγελματίες – Ξεφυλλίστε online τις 20 σελίδες του.

Φυλλάδιο προσφορών Σεπτεμβρίου 2022

Δίκτυο Διανομών Αφοί Κοντζόγλου

Εδώ και 42 χρόνια, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε. διανέμει με συνέπεια και συνέχεια προϊόντα των μεγαλύτερων εταιριών

Καλώς ήλθατε στα κεντρικά της Αφοί Κοντζόγλου, πωλήσεις και διανομή των κορυφαίων εταιρειών με προϊόντα υγείας, ομορφιάς και είδη για το νοικοκυριό της Ελλάδας.

Η Αφοί Κοντζόγλου ξεκίνησε την πορεία της το 1958 και από τότε έχει πουλήσει προϊόντα υγείας, ομορφιάς και νοικοκυριού αξίας πάνω από 3 δις.

Η Αφοί Κοντζόγλου προσφέρει πάνω από 20.000 προϊόντα και μπορεί και τα παρέχει σε χονδρέμπορους και εμπόρους λιανικής σε όλη την Ελλάδα. 

ΑΦΟΙ ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ - ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΩΝ Α.Ε.

Η Αφοί Κοντζόγλου δίνει έμφαση στο να διασφαλίζει μία επιχείρηση φιλική προς το περιβάλλον με ισχυρές αξίες. Παραδίδοντας περισσότερες από 500 μάρκες σε ένα φορτηγό, εξοικονομούμε καύσιμα, μειώνουμε τον αριθμό των φορτηγών στους δρόμους μας και πολύ απλά έχουμε οικολογική συνείδηση.

Η Αφοί Κοντζογλου είναι επίσημος διανομέας των κορυφαίων εταιρειών της Ελλάδος όπως είναι η Procter & Gamble (P&G). Όλα τα προϊόντα μας είναι προϊόντα της Ε.Ε. και προέρχονται από τους ιδιοκτήτες των εταιρειών.

Δεν εισάγουμε προϊόντα από εταιρείες εκτός Ε.Ε. Λειτουργώντας από το πλέον εξελιγμένο κέντρο διανομής 280.000 τετρ. ποδιών στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης παρέχουμε πάνω από 10.000.000 κούτες το χρόνο.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων