Χαλκιαδάκης προσφορές. Φυλλάδια προσφορών ΣΜ Xalkiadakis -

Χαλκιαδάκης προσφορές. Φυλλάδια προσφορών ΣΜ Xalkiadakis

Χαλκιαδάκης προσφορές. Φυλλάδιο σούπερ μάρκετ, Extra έντυπο προσφορών bazzar & περιοδικό Υπέρ Χ. Τρόφιμα, απορρυπαντικά, φρούτα, κρέας, τυροκομικά. Xalkiadakis super markets με καταστήματα στην Κρήτη

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market

Ισχύει έως: 17.10.2022

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαλκιαδάκης ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές και εκπτώσεις ειδών Σούπερ Μάρκετ – Ξεφυλλίστε online τις 40 σελίδες του.

Χαλκιαδάκης. Προσφορές για το σπίτι, τον μαθητή & τον φοιτητή!

Ισχύει έως: 17.10.2022

Χαλκιαδάκης. Προσφορές για το σπίτι, τον μαθητή & τον φοιτητή!
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαλκιαδάκης ● Super Markets ● Φυλλάδιο Προσφορών – Χαλκιαδάκης – Ξεφυλλίστε online τις 24 σελίδες του.

Καταστήματα Χαλκιαδάκης

Καταστήματα των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκη θα βρείτε στις παρακάτω περιοχές: Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Άγιος Νικόλαος, Σητεία, Ιεράπετρα, Νεάπολη, Χερσόνησος, Μάλια, Μοίρες, Τυμπάκι και Κοκκίνη Χάνι.

Ενδεικτικά προϊόντα

Προσφορές και προϊόντα στα ράφια των καταστημάτων xalkiadakis θα βρείτε για (ενδεικτικά αναφέρονται): Είδη για τη κουζίνα, το μπάνιο και το νοικοκυριό καθώς και εποχιακή είδη. Επίσης τρόφιμα, αλλαντικά και τυροκομικά, φρέσκα και κατεψυγμένα, φρούτα και λαχανικά, ζυμαρικά και όσπρια, νερό, χυμοί κ.α Παράλληλα στα καταστήματα θα βρείτε και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας «Χαλκιαδάκη» που προσφέρουν ποιοτικά, ασφαλή και οικονομικά προϊόντα ενώ μπορείτε να κερδίσετε πόντους και χρήματα μέσω της κάρτας Xtra Card.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ από το 1980 μέχρι και σήμερα. Τον Ιανουάριο του 2015, η αλυσίδα εντάσσεται στον ελληνικό Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ο οποίος εξαγόρασε το ποσοστό των μετοχών που ως τότε κατείχε η ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ. Το μέγεθος και η τεχνογνωσία του ομίλου εξασφαλίζουν τη δυνατότητα πώλησης μίας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές. Σήμερα τα s/m συνεχίζουν την ανοδική ανάπτυξή τους στην Κρήτη πάντα σε αρμονία και σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του τόπου

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων