ΕΝΑ Food προσφορές Cash & Carry. Φυλλάδιο χονδρικής - επαγγελματίες -

ΕΝΑ Food προσφορές Cash & Carry. Φυλλάδιο χονδρικής – επαγγελματίες

ENA προσφορές extra, εβδομάδας και 15νθημέρου. Φυλλάδιο προσφορών και προϊόντων χονδρικής για επαγγελματίες και επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, πώλησης τροφίμων κ.α. ENA FOOD Cash & Carry

ΕΝΑ Food Cash and Carry φυλλάδια με προσφορές χονδρικής Κας & Κάρυ

Ισχύει έως: 12.10.2022

ΕΝΑ Food Cash and Carry φυλλάδια με προσφορές χονδρικής Κας & Κάρυ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΕΝΑ ● Cash & Carry ● Φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής για επαγγελματίες λιανικής – Ξεφυλλίστε online τις 24 σελίδες του.

Καταστήματα Ena Food Cash & Carry

Η εταιρεία λειτουργεί καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα στην Ρόδο, στην Χίο, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Πελοπόννησο στην Πάτρα, στο Άργος και στην Καλαμάτα, στην Αττική στον Κηφισό, στην Χαλκίδα. Επίσης καταστήματα ΕΝΑ υπάρχουν στο Βόλο, στην Καρδίτσα, στα Ιωάννινα καθώς στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα τμήματα τροφίμων της αλυσίδας μπορείτε να βρείτε: φρούτα και λαχανικά, φρέσκα κρέατα και τυριά, κατεψυγμένα προϊόντα, αλλαντικά και τυποποιημένα τρόφιμα. Θα βρείτε επίσης μία μεγάλη ποικιλία από ζαχαρώδη, είδη προσωπικής περιποίησης, απορρυπαντικά και χαρτικά, καθαριστικά, είδη κάβας και μη τρόφιμα καθώς και τρόφιμα ιδιωτικής ετικέτας. Για αγορές προϊόντων δίνεται η δυνατότητα χρήσης της κάρτας «ΕΝΑ Profit» με προσφορές πόντων σε συγκεκριμένα προϊόντα και σε κάθε πελάτη χωριστά.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Τα καταστήματα με την επωνυμία «ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY» ξεκίνησαν να λειτουργούν σταδιακά το έτος 1991 και ανήκουν στην εταιρία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», από την οποία εξαγοράστηκαν το 2001 και λειτουργεί μέχρι σήμερα 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Αποτελούν την ιδανική λύση γι΄αυτούς που ενδιαφέρονται να κάνουν εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές, με την ποιότητα που εξασφαλίζει η ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ. Προσφέρει ευρεία ποικιλία προϊόντων, δίνοντας έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του επαγγελματία με ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων