ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο προσφορών Yper Gregoriadi -

ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο προσφορών Yper Gregoriadi

ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών και εκπτώσεων, με προϊόντα σούπερ μάρκετ. Yper Gregoriadis super market. Μέλος των σούπερ μάρκετς Κρητικός

ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης, Δυτική Μακεδονία. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 04.10.2022

ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης, Δυτική Μακεδονία. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΥΠΕΡ Γρηγοριάδης ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Σούπερ Μάρκετ – Ξεφυλλίστε online τις 16 σελίδες του.

Καταστήματα Υπέρ Γρηγοριάδης

Τα super market Κρητικός και Γρηγοριάδης, συνεργάζονται σε ένα ενιαίο εταιρικό σχήμα. Με το νέο σχήμα, οι δύο Εταιρείες θα έχουν παρουσία σε 12 νομούς της χώρας, με 152 καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα super market ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ δραστηριοποιούνται στους νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών και Καρδίτσας με 40 καταστήματα και 1 κέντρο logistics.

Αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο super market στην Δυτική Μακεδονία, έχει στο δυναμικό της 500 εργαζομένους συμβάλλοντας σημαντικά στις τοπικές οικονομίες. Τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι μέλος του ομίλου Elomas με 112 καταστήματα πώλησης και 4 κέντρα logistics.

Έχουν παρουσία σε 7 νομούς της Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας και απασχολούν 1300 εργαζομένους. Ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε 16,3% και η κερδοφορία της το ίδιο χρονικό διάστημα αυξήθηκε κατά 275%. Με συνεχόμενη ανοδική πορεία, η ΚΡΗΤΙΚΟΣ αυξάνει το μερίδιο της ενισχύοντας την θέση της στην Ελληνική αγορά, βρισκόμενη στο ΤOP 10 των μεγαλύτερων super market της χώρας.

Μέσω του νέου σχήματος η ΚΡΗΤΙΚΟΣ εισέρχεται δυναμικά και στην Βόρεια Ελλάδα προσφέροντας την δυνατότητα στους πελάτες της, να λάβουν όλα τα οφέλη που θα προκύψουν από τις συνέργειες και την ενδυνάμωση των δύο εταιριών.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα proton markets θα βρείτε προϊόντα σούπερ μάρκετ και προσφορές σε (ενδεικτικά): Μείγματα ζαχαροπλαστικής, ζύμες, κατεψυγμένα λαχανικά, λαμπτήρες, είδη πάρτυ, ψωμί για τοστ, αλεύρι, πίτσα, χυμούς και ζυμαρικά, τοματικά και μπαχαρικά.

Επίσης όσπρια, χαλβά, δημητριακά και καφέ, αλάτι και αναψυκτικά, υγρά πιάτων και αφρόλουτρα, ζωοτροφές, μπαταρίες κ.α

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Τα super market Κρητικός και Υπέρ Γρηγοριάδη συνεργάζονται σε ένα ενιαίο εταιρικό σχήμα. Η στρατηγική αυτή συνεργασία συνάφθηκε με σκοπό την δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος μέσω της συμμετοχής της Kritikos στην μετοχική σύνθεση της Yper Gregoriadis.

Το νέο Εταιρικό σχήμα θα λειτουργεί με τα εμπορικά σήματα της Κρητικός και θα εφαρμόζει το marketing plan, το κωδικολόγιο, την εμπορική, επικοινωνιακή και πιστωτική πολιτική της.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων