Τσουμάνης Market στη Λάρισα. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ -

Τσουμάνης Market στη Λάρισα. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Τσουμάνης Market στη Λάρισα. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ Tsoumanis. Είδη προϊόντων διατροφής, ειδών ατομικής υγιεινής και φροντίδας αλλά και οικιακής χρήσης

Τσουμάνης Market στη Λάρισα. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Εχει λήξει. Αν η εταιρεία εκδώσει νέο θα αναρτηθεί άμεσα

Τσουμάνης Market στη Λάρισα. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Τσουμάνης Market Λάρισα ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές σε είδη παντοπωλείου – Ξεφυλλίστε online τις 2 σελίδες του.

«Τοπική αλυσίδα με Λαρισαίους επαγγελματίες»

Τσουμάνης Market Λάρισα

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:
1ο: Βόλου 108 & Αιγέα - Αγ. Γεώργιος (2410.555595)
2ο: 23ης Οκτωβρίου 66-68 - Αγ. Κωνσταντίνος
3ο: Κ. Καραμανλή 5 - Πλαταμώνας

Στα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που επιλέγουμε για εσάς. Μέσα από μία γκάμα πάνω από 18.000 προϊόντων καλύπτουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Το κλασικό super market είναι από τα μεγαλύτερα της πόλης και η πληθώρα προϊόντων διατροφής, ειδών ατομικής υγιεινής και φροντίδας αλλά και οικιακής χρήσης του θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Τοπικά προϊόντα super market

Στα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ στηρίζουμε τον τόπο μας. Τα τοπικά προϊόντα έχουν πάντα ισχυρή και πρωτεύουσα θέση στα ράφια μας.

Τα κρέατα, ειδικά τα αμνοερίφια από ελεγμένους παραγωγούς της περιοχής μας. Το κρέας που θα βρείτε στα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ δεν είναι «βαφτισμένο» ελληνικό: έχει καταγωγή – εκτροφή και σφαγή στην περιοχή μας, είναι 100% ΝΤΟΠΙΟ!

Στα προϊόντα μαναβικής με συνεργασίες απευθείας με ντόπιους παραγωγούς σε όσα προϊόντα παράγει η περιοχή μας.

Ανάμεσα στα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα κάνουμε την διαφορά με επιλογή γνήσιων τοπικών γεύσεων από ελεγμένες και πιστοποιημένες τυροκομικές μονάδες που κρατούν τις παραδοσιακές συνταγές

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων