Τσιρώνης προσφορές. Κατάλογοι με παιδικά παιχνίδια

Τσιρώνης προσφορές. Κατάλογοι με παιδικά παιχνίδια, δώρα, διακόσμηση

Τσιρώνης. Κατάλογοι προσφορές σε ξύλινα παιδικά παιχνίδια των εταιρειών Haba, Djeco, Sigikid, Pintoys, Eitech-Teifoc, Navir, Krooom, Mystery κ.α

Τσιρώνης. Κατάλογος «Svoora 2021» με παιδικά παιχνίδια

Ισχύει για το 2021

Τσιρώνης. Κατάλογος «Svoora 2021» με παιδικά παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Τσιρώνης ● Παιδικά, Παιχνίδια ● Κατάλογος «Svoora 2021» – Ξεφυλλίστε online τις 80 σελίδες του.

Τσιρώνης - Ξύλινα Παιχνίδια Α.Ε - Tsironis S.A

Η εταιρεία Τσιρώνης Ξύλινα Παιχνίδια Α.Ε ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού ποιοτικού παιχνιδιού, του δώρου και της διακόσμησης.

Σήμερα έχει καταφέρει να κατέχει μια από τις σημαντικότερες θέσεις στο χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού και της διακόσμησης σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανικές χώρες.

Διανέμουμε κατά αποκλειστικότητα μία σειρά εταιρειών στον χώρο του ποιοτικού παιχνιδιού (Haba, Djeco, Sigikid, Pintoys, Eitech-Teifoc, Navir, Krooom, Mystery, Ludi, Helvetiq), εξωτερικού χώρου και άθλησης (Zoggs, Quut και Radio Flyer) και δώρου (Nostalgic-Art, Flensted Mobiles, Kovap).

Πολύ μεγάλο μέρος των προϊόντων που διαθέτουμε είναι βραβευμένα για την ποιότητα, την σχεδίαση και την εκπαιδευτική τους αξία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαθέτουμε περισσότερες από 120 κατηγορίες προϊόντων  (παιχνίδια, βρεφικά, διακόσμηση παιδικού δωματίου, δώρα ενηλίκων & εποχιακά) σε 7000 κωδικούς και με διαρκή διατήρηση αποθεμάτων, για περισσότερο από το 85% όλων των κωδικών.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων