Ρουμελιώτης Σούπερ Μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Roumeliotis -

Ρουμελιώτης Σούπερ Μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Roumeliotis

Ρουμελιώτης σούπερ μάρκετ με προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών σούπερ μάρκετ με τρόφιμα, είδη οικιακής χρήσης, απορρυπαντικά κ.α, με καταστήματα στην Πελοπόννησο. Αλυσίδα super market roumeliotis

Ρουμελιώτης Super Markets – Πάτρα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 08.10.2022

Ρουμελιώτης Super Markets - Πάτρα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ρουμελιώτης ● Super Markets, Έπιπλα ● Φυλλάδιο με προσφορές σε τρόφιμα & είδη οικιακής χρήσης – Ξεφυλλίστε online τις 16 σελίδες του.

Καταστήματα Ρουμελιώτη ΣΜ

Με σεβασμό στη τοπικά κοινωνία υποστηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς, προωθώντας τα τοπικά προϊόντα, προβαίνει στη δημιουργία ενός κλασσικού οπωροπαντοπωλείου στη πόλη των Λεχαινών. Τα χρόνια περνούν δημιουργικά μέχρι τη στιγμή που ο παππούς Γεώργιος Ρουμελιώτης το 1967 παραδίδει τη σκυτάλη στο γιο του Διονύσιο. Τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ο οποίος είχε ήδη αποφοιτήσει από τη σχολή Εμποροπλοιάρχων. Υπό την καθοδήγηση του παππού και ιδρυτή Γεώργιου Ρουμελιώτη, ο Διονύσιος, ο οποίος είχε εντρυφήσει στο χώρο του εμπορίου, πνεύμα ανήσυχο και διορατικό, με συνοδοιπόρο της ζωή του και ταυτόχρονα στενό συνεργάτη του στα επαγγελματικά σχέδιά και οράματα του, την σύζυγό του κυρία Παναγιώτα, το 1977 προβαίνει στη δημιουργία παραδοσιακού φούρνου. Με πάγια αρχή τους να συμβάλουν στη κοινωνική ανάπτυξη, στις αρχές του 1981, ιδρύουν μεταφορική εταιρία με έδρα την αγαπημένη τους πόλη, τα Λεχαινά. Τα χρόνια περνούν, ο εγγονός του πρωτομάστορα, μεγαλώνει και ανδρώνεται μέσα στις επιχειρήσεις του πατέρα του. Τα γονίδια των επερχόμενων γενεών, έχουν περάσει μέσα στο DNA του εφήβου Γεώργιου Ρουμελιώτη, η τρίτη γενιά της οικογένειας, ο οποίος ξεκινά τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες αγορές, ανοίγει το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης (Super Market) το 2001 στη Βάρδα, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Οι ώρες εργασίας είναι πολλές, καθημερινά όμως η όρεξη για δημιουργία και η αγάπη του νεαρού τότε Γεώργιου για το χώρο του λιανικού εμπορίου, τον οδηγούν σύντομα στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος στα Λεχαινά Ηλείας το 2003. Μήνες μετά, το 2004 ένα νέο κατάστημα κοσμεί με τη παρουσία του την είσοδο της πόλης Γαστούνης. Η ανάγκη για κεντρικές αποθήκες είναι πλέον γεγονός. Έτσι το 2009 στη Γαστούνη, σε ιδιόκτητη έκταση είκοσι δύο στρεμμάτων, ιδρύετε το κέντρο διανομής και τα κεντρικά γραφεία του ομίλου που αποσκοπούν στην εξυπηρέτηση του συνόλου των επιχειρήσεων Ρουμελιώτης. Ακόρεστη και αστείρευτη, η ενέργεια του Γεωργίου τον οδηγεί στο άνοιγμα νέων Super Market, αρχίζοντας από την Κρέστενα το 2010. Ακολουθεί το κατάστημα της Πάτρας το 2011 και τον Μάιο του 2013 εγκαινιάζει το κατάστημα του Πύργου.

Ενδεικτικά προϊόντα

Κατεψυγμένα προϊόντα, έλαια, αλλαντικά, τυροκομικά και αυγά, ζυμαρικά, ρύζι και όσπρια, τοματοειδή, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, πρωινό, χαλβάς και ταχίνι, μπισκοτοειδή, αναψυκτικά και χυμοί. Επίσης: παγωτά, μουστάρδα, χυμός λεμονιού και ξύδι, αλεύρι και σιμιγδάλι, μπαχαραρικά και αλάτι, κονσερβοειδή, ξηροί καρποί, είδη παντοπωλείου, καλλυντικά, καθαριστικά, απορρυπαντικά και μαλακτικά ρούχων, χαρτικά, είδη οικιακής χρήσης, ζωοτροφές κ.α.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε μια αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα, ξεκινά τη λειτουργία της το 1955, από τον παππού του σημερινού ιδιοκτήτη Ρουμελιώτη Γεώργιου. Έχοντας σαν κύριο επάγγελμά του, ο παππούς, την καλλιέργεια, παραγωγή, και διακίνηση αγροτικών προϊόντων, αντιλαμβάνεται και προβλέπει τις ανάγκες που δημιουργούνται στην τότε τοπική κοινωνία, αλλά και γενικότερα στη περιοχή του Ηλιακού Κάμπου. Στο δυναμικό του ομίλου Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε εντάσσονται πάνω από 80 άτομα προσωπικό ενώ διατηρεί συνεργασία με περισσότερους από 350 Έλληνες προμηθευτές. Η εταιρία Γ. Ρουμελιώτης Α.Ε.Β.Ε, με σκληρή, επίμονη αλλά κυρίως έντιμη εργασία, δεσμεύεται να συνεχίσει και να εκτείνει αυτή τη πετυχημένη ιστορία στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας, στοχεύοντας στην αέναη ανάπτυξη του ομίλου, μέσα από νέα καταστήματα και νέες δραστηριότητες, με τη συνεργασία πάντα των πελατών και προμηθευτών τους, με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, σε ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων