Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού - ΠΟΝ. Φυλλάδιο με προσφορές -

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού – ΠΟΝ. Φυλλάδιο με προσφορές

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού – ΠΟΝ. Προσφορές Σούπερ Μάρκετ σε πλήθος προϊόντων όπως τρόφιμα, κρεατικά και αλλαντικά, είδη οικιακής χρήσης και μικροσυσκευές σε ανταγωνιστικές τιμές

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού – ΠΟΝ. Προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 08.10.2022

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού - ΠΟΝ. Προσφορές Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού – ΠΟΝ ● Super Markets, Home Stores ● Φυλλάδιο PON με προσφορές – Ξεφυλλίστε online τις 1 σελίδες του.

Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού - ΠΟΝ

Ο Προμηθευτικός Οργανισμός Ναυτικού (ΠΟΝ) ιδρύθηκε και λειτουργεί στης 6ης Νοεμβρίου του 1948 και αποτελεί σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Φ. 876.1/5/83 από 17-4-83, Εκμετάλλευση Εξυπηρετήσεως Προσωπικού των Ε.Δ.

Είναι ανεξάρτητη Ναυτική Υπηρεσία, με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, υπαγόμενη στην πλήρη Διοίκηση του Α/ΓΕΝ, ο Διοικητικός έλεγχος της οποίας μετεβιβάσθηκε με την απόφαση ΓΕΝ/Β1-Ι στον Δ/ΔΔΜΝ.

Αποστολή του ΠΟΝ, είναι η επωφελής προμήθεια τροφίμων, ειδών ατομικής και οικιακής χρήσεως, και στρατιωτικών στολών μετά των παρελκομένων τους, για την κάλυψη αναγκών τόσο των Πολεμικών Πλοίων και Ναυτικών Υπηρεσιών του Π.Ν., όσο και του Στρατιωτικού (εν ενεργεία και αποστρατεία) και Πολιτικού Προσωπικού του Π.Ν., ως και των τυχόν άλλων δικαιούμενων εξυπηρετήσεως. 

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 102, Αθήνα 104 47
Τηλέφωνο: 21 0346 6007

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων