Παναγιωτάς σούπερ μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο Panagiotas super market -

Παναγιωτάς σούπερ μάρκετ προσφορές. Φυλλάδιο Panagiotas super market

Παναγιωτάς Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο Panagiotas Super Market με προσφορές σε είδη για το σπίτι, τρόφιμα, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής φροντίδας, εποχιακά.

Παναγιωτάς Super Market – Ρόδος. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 11.10.2022

Παναγιωτάς Super Market - Ρόδος. Φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Παναγιωτάς ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές και εκπτώσεις σε είδη Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 24 σελίδες του.

Καταστήματα Panagiotas Super Market

Το κατάστημα Panagiotas Super Market θα το βρείτε στο 18ο χλμ της Εθνικής Οδού Ρόδου - Λίνδου στην περιοχή Άφαντου.

Ενδεικτικά προϊόντα Παναγιωτάς Σούπερ Μάρκετ

Στα καταστήματα Παναγιωτάς σούπερ μάρκετ θα βρείτε προσφορές σε: Μαναβική, τρόφιμα, κρεοπωλείο, προϊόντα ψυγείου κοπής, προϊόντα ψυγείου self service, κάβα, απορρυπαντικά, προσωπική φροντίδα, κατάψυξη κ.α

Σχετικά με την εταιρία Βασίλειος Παναγιωτάς Α.Ε

Η εταιρεία Βασίλειος Παναγιωτάς Α.Ε είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο τροφίμων και ποτών στο νησί της Ρόδου. Ιδρύθηκε το 1979 από τον Βασίλειο Παναγιωτά στον Αρχάγγελο Ρόδου και ακολούθησε σταθερή ανοδική πορεία. Το έτος 2000 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Άφαντου. Η λειτουργία και η ανάπτυξη της εταιρείας βασίζεται στην αυστηρή τήρηση κανόνων διαχείρισης και στην φιλοσοφία της, που διέπεται από σεβασμό στον πελάτη και στον συνεργάτη. Η επιχείρηση ανήκει στον όμιλο αγορών ΑΣΤΕΡΑΣ και έχει αποκλειστικές συνεργασίες με προμηθευτές εσωτερικού και εξωτερικού. Η απευθείας εισαγωγή προϊόντων από όλο τον κόσμο συμβάλει ουσιαστικά στην προσφερόμενη ποικιλία αγαθών καθώς και στην μείωση του κόστους με όφελος προς τον καταναλωτή.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων