Παλαμαϊκή Α.Ε. Κατάλογος με λευκά είδη για μπάνιο

Παλαμαϊκή Α.Ε. Κατάλογος με λευκά είδη για μπάνιο, καθιστικό & κουζίνα

Παλαμαϊκή Α.Ε «Όμορφο Σπτικό». Κατάλογος με λευκά είδη για το μπάνιο, τη κρεβατοκάμαρα, το καθιστικό, την κουζίνα και την τραπεζαρία

Παλαμαϊκη Α.Ε. Κατάλογος Home για το σπίτι «Autumn – Winter 2022 – 23»

Ισχύει έως τον Χειμώνα 2023

Παλαμαϊκη Α.Ε. Κατάλογος Home για το σπίτι «Autumn - Winter 2022 - 23»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Παλαμαϊκή Α.Ε. ● Λευκά Είδη ● Κατάλογος με λευκά είδη για το σπίτι και το μπάνιο – Ξεφυλλίστε online τις 309 σελίδες του.

Palamaiki S.A - Παλαμαϊκη Α.Ε. 

Η Παλαμαϊκη Α.Ε. συμπλήρωσε ήδη 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της εμπορίας των ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ.

Εταιρικό της πιστεύω και κινητήρια δύναμη των δραστηριοτήτων της είναι η προσφορά στα ελληνικά νοικοκυριά μιας τεράστιας γκάμας από

ΟΜΟΡΦΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

Το πλουσιότατο προϊοντικό της μίγμα οργανώνεται σε συλλογές που καθεμιά έχει την δική της «τοποθέτηση» στον χώρο που διαμορφώνουν οι προσδοκίες των νοικοκυριών για την κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας τους.

Οι συλλογές στοχεύουν στο να ντύσουν ή/και να διακοσμήσουν κάθε χώρο του σύγχρονου ελληνικού σπιτικού, από τους ευαίσθητους χώρους της κρεβατοκάμαρας και του μπάνιου και τους λειτουργικούς χώρους της κουζίνας ως τους χώρους ξεκούρασης και φιλοξενίας του σαλονιού και της τραπεζαρίας.

Η συμπλήρωση και ο εμπλουτισμός των κλασσικών της συλλογών με τις καλαίσθητες συλλογές ριχταριών και χαλιών δίνει νέα ώθηση στο σύνολο του μίγματος των προϊόντων της.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων