Μουζενίδης Τράβελ προσφορές. Κατάλογοι Ελλάδα & Εξωτερικό Mouzenidis -

Μουζενίδης Τράβελ προσφορές. Κατάλογοι Ελλάδα & Εξωτερικό Mouzenidis

Μουζενίδης Τράβελ, ταξιδιωτικό γραφείο. Κατάλογοι προσφορών Mouzenidis Travel με ταξίδια, πακέτα διακοπών, αεροπορικά εισιτήρια – πτήσεις, ξενοδοχεία και εκδρομές. Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Μουζενίδης Τράβελ. Κατάλογος προσφορών για το Καλοκαίρι 2020

Έληξε Καλοκαίρι 2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Μουζενίδης Τράβελ ● Travel ● Κατάλογος «Καλοκαίρι – Summer 2020» – Ξεφυλλίστε online τις 50 σελίδες του.

Ταξιδιωτικό γραφείο Mouzenidis Travel

Διεύθυνση: Τσιμισκή 10, Θεσσαλονίκη 546 24  Τηλέφωνο: 231 059 1400

Όμιλος Mouzenidis Group

Ο όμιλος Mouzenidis Group, αποτελεί ένα σχήμα ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψης τουριστικών αναγκών.

H εταιρεία Mouzenidis Travel είναι ακόλουθος του έργου της ατομικής επιχείρησης Mouzenidis Tours, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη.

Υπό την ίδια διοίκηση και ολοένα αναπτυσσόμενη, παραμένει κυρίαρχος στον τομέα δραστηριοποίησής της.

Επί μία σχεδόν εικοσαετία αποτελεί ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την όμορφη Ελλάδα.

Θεσσαλονίκη - Mouzenidis Travel 

Έδρα της Εταιρείας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον λειτουργούν πολυάριθμα υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως η Αθήνα, η Πιερία, η Χαλκιδική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Θάσος και η Ζάκυνθος.

Έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά του στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού, ο Όμιλος κατάφερε ταυτόχρονα να αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει ένα δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών-διανομέων των προϊόντων του.

Δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών - διανομέων

Οι οποίοι χρησιμοποιώντας το brand name και το σήμα της εταιρίας, διανέμουν τα τουριστικά προϊόντα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, Καζαχστάν, Σερβίας, Ρουμανίας, Λετονίας, Βουλγαρίας, Βαλτικής, Πολωνίας, Γεωργίας και της Τουρκίας, ξεπερνώντας σήμερα τον αριθμό των 80 γραφείων συνεργατών στις δραστηριοποιούμενες χώρες.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων