Καραμανώλης. Κατάλογοι με είδη γάμου & βάπτισης

Καραμανώλης. Κατάλογοι με είδη γάμου & βάπτισης, decor, κάβες κ.ά

Καραμανώλης. Κατάλογοι με είδη γάμου και βάπτισης, διακοσμητικά είδη με πρωτοποριακές ιδέες, decor, κάβες. Pack & Show by Karamanolis

Καραμανώλης. Κατάλογος «Βαλεντίνου 2021 – Valentines Day»

Ισχύει για το 2021

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Καραμανώλης ● Κατάλογοι ● Κατάλογος «Αγίου Βαλεντίνου 2021» – Ξεφυλλίστε online τις 20 σελίδες του.

Καραμανώλης Pack and Show

H εταιρία Καραμανώλης Pack and Show κατάφερε να καθιερωθεί για τις πρωτοποριακές ιδέες και τη φίνα ποιότητα των διακοσμητικών στοιχείων.

Η εταιρία Καραμανώλης ιδρύθηκε το 1982 έχοντας ως κύριο αντικείμενο την εμπορία ειδών συσκευασίας εισάγοντας για πρώτη φορά στην αγορά της Θεσσαλίας καινοτόμες ιδέες και προϊόντα που αφορούν στο αμπαλάζ όπως τσάντες, κορδέλες και κουτιά σε ποικίλα και ιδιαίτερα σχέδια.

Εξαιτίας της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των προιόντων της και της μεγάλης ποικιλίας, η εταιρία Καραμανώλης εξακολουθεί να δημιουργεί, να πρωτοπορεί, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.

Στην προσπάθεια να διατηρήσουμε την ανταγωνιστική θέση της εταιρίας στην αγορά, το 2005 ιδρύθηκε η εταιρία «ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ PACK & SHOW», στις ιδιόκτητες πλέον εγκαταστάσεις στην οδό Βόλου 141, στη Λάρισα.

Η επίτευξη των στόχων γίνεται πλέον πραγματικότητα εισάγοντας όλα τα προιόντα μας από τις αγορές της Ασιάς και της Ευρώπης και επεκτείνοντας τη δραστηριότητα σε προϊόντα ντεκόρ και διακόσμησης, ειδών γάμου και βάπτισης, εποχιακά προϊόντα καταφέρνοντας σήμερα να αγγίζουμε τα 30000 διαφορετικά είδη.

 

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων