ΙΚΕΑ κατάλογος 2021. Προσφορές για σπίτι & κήπο. Έπιπλα

ΙΚΕΑ κατάλογος 2021. Προσφορές για σπίτι & κήπο. Έπιπλα, διακόσμηση

ΙΚΕΑ προσφορές. Κατάλογος προσφορών με έπιπλα και προτάσεις διακόσμησης για το σπίτι και το κήπο. IKEA 2021, έπιπλα γραφείου, μπάνιου, κουζίνας κ.α

ΙΚΕΑ. Κατάλογος «Κουζίνες 2023» με προτάσεις για την κουζίνα

2023

ΙΚΕΑ. Κατάλογος «Κουζίνες 2023» με προτάσεις για την κουζίνα
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

IKEA ● Home Stores ● Εντυπο – κατάλογος με εξοπλισμό & εξαρτήματα για την κουζίνα – Ξεφυλλίστε online τις 68 σελίδες του.

ΙΚΕΑ Ελλάδας. Έντυπο – κατάλογος προϊόντων «IKEA Business 2022»

2022

ΙΚΕΑ Ελλάδας. Έντυπο - κατάλογος προϊόντων «IKEA Business 2022»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

IKEA ● Home Stores ● Κατάλογος με επαγγελματικά έπιπλα και είδη διακόσμησης – Ξεφυλλίστε online τις 100 σελίδες του.

Καταστήματα IKEA

Καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρείτε:  IKEA Αεροδρόμιο (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»), IKEA Κηφισός (Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω), IKEA Θεσσαλονίκη (12ο χλμ. Θεσ/νίκης – Περαίας, Πυλαία), IKEA Θεσσαλία (8ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας - Αθηνών, Νίκαια), IKEA Ιωάννινα (13ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών). Κέντρα παραγγελιών και παραλαβών υπάρχουν στην Ρόδο (5ο χλμ Ρόδου – Λίνδου), στο Ηράκλειο (Βελισαρίου 1 & Λεωφ. Ικάρου, Ν. Αλικαρνασσός) και στα Χανιά (Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 404) στην Κρήτη, στην Πάτρα (Πατρών Κλάους 250) και στην Κομοτηνή (3ο Χλμ Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης, Ροδίτης).

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα IKEA θα βρείτε ποικιλία καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων για το σπίτι, σε προσιτές τιμές για μία την καθημερινή ζωή στο σπίτι και για όλη την οικογένεια με προϊόντα όπως: Ιδέες και προτάσεις για τους εξωτερικούς χώρους (τραπέζια και καρέκλες, ομπρέλες και τέντες), για την διακόσμηση του σπιτιού (κορνίζες, πόστερ, κεριά & κηροπήγια, καθρέπτες, γλάστρες) και τον φωτισμό (επιτραπέζια και φωτιστικά δαπέδου, καπέλα, βάσεις & καλώδια). Επίσης έπιπλα για το γραφείο (γραφεία, τραπέζια & καρέκλες γραφείου), το καθιστικό (καναπέδες, πολυθρόνες και σκαμπό) και το υπνοδωμάτιο (κρεβάτια, στρώματα & ντουλάπες), παιδικό υπνοδωμάτιο (βρεφικά & εφηβικά έπιπλα και δωμάτια).

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Το ΙΚΕΑ ιδρύθηκε στο Αιλμχουλτ (Älmhult) της Σουηδίας το 1943 από τον Ίνγκβαρ Κάμπραντ (Ingvar Kamprad). Το όνομα της επιχείρησης είναι σύνθετο των πρώτων γραμμάτων αντίστοιχα του ονοματεπώνυμού του, του κτήματος και του χωριού όπου μεγάλωσε. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 – οπότε και υπήρχαν καταστήματα σε 20 διαφορετικές χώρες - ο ιδρυτής Ingvar Kamprad, προκειμένου να προστατεύσει τη φιλοσοφία ΙΚΕΑ προχώρησε στη μέθοδο δικαιοχρησίας. Σήμερα, όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, στην Βουλγαρία και την Κύπρο λειτουργούν με αυτή τη μέθοδο και δικαιοδόχος είναι ο Όμιλος Φουρλής. Ο Όμιλος Φουρλής αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους διαρκών καταναλωτικών αγαθών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Τα προϊόντα ΙΚΕΑ σχεδιάζονται για να κάνουν την καθημερινή ζωή στο σπίτι καλύτερη και βασίζονται στο τρίπτυχο: λειτουργικότητα, ποιότητα και προσιτή τιμή.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων