HouseArt. Αυτοκόλλητα τοίχου

HouseArt. Αυτοκόλλητα τοίχου, ταπετσαρίες τοίχου, πίνακες, παραβάν

HouseArt. Έξυπνες ιδέες και λύσεις διακόσμησης σπιτιού κι επαγγελματικού χώρου με αποστολή σε όλη την Ελλάδα. Αυτοκόλλητα τοίχου, ταπετσαρίες τοίχου, πίνακες, παραβάν, κρεμάστρες, καλόγεροι κ.ά

HouseArt. Κατάλογος διαφημιστικών και διακοσμητικών προϊόντων

Ισχύει

HouseArt. Κατάλογος διαφημιστικών και διακοσμητικών προϊόντων
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

HouseArt ● Διακόσμηση ● Κατάλογος με διαφημιστικά και διακοσμητικά προϊόντα – Ξεφυλλίστε online τις 35 σελίδες του.

«Κατάλογος Back to School»

HouseArt. Κατάλογος «Food & Beverage» για εστιατόρια, fast food κ.ά

2022

HouseArt. Κατάλογος «Food & Beverage» για εστιατόρια, fast food κ.ά
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

HouseArt ● Διακόσμηση ● Κατάλογος με διαφημιστικά και εξοπλισμό για επιχειρήσεις – Ξεφυλλίστε online τις 58 σελίδες του.

HouseArt. Κατάλογος με προτάσεις για παιχνίδια διασκέδασης

Ισχύει

HouseArt. Κατάλογος με προτάσεις για παιχνίδια διασκέδασης
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

HouseArt ● Διακόσμηση ● Κατάλογος με αυτοκόλλητα, επιγραφές, πίνακες, posters – Ξεφυλλίστε online τις 28 σελίδες του.

HouseArt - Διακόσμηση. Αυτοκόλλητα τοίχου, ταπετσαρίες τοίχου, πίνακες, παραβάν

Έξυπνες ιδέες και λύσεις διακόσμησης σπιτιού κι επαγγελματικού χώρου. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων με εντυπωσιακές εφαρμογές.

Αυτοκόλλητα τοίχου - laptop - ψυγείου - πόρτας - ντουλάπας. Ταπετσαρίες. Πίνακες - Καμβάδες. Πίνακες & Αυτοκόλλητα. Παραβάν.

Ξέρουμε πως το σπίτι είναι το κέντρο του κόσμου. Αγαπάμε τη διακόσμηση και πιστεύουμε πως έχει μεγάλη σημασία. Γι’ αυτό η εταιρία μας έχει καθετοποιημένη παραγωγή, για να μπορεί να παράσχει με ευελιξία, ταχύτητα, και βέλτιστη ποιότητα το προϊόν που διαλέγετε στα δικά σας μέτρα.

Οι house artists σκέφτονται πρωτότυπα, από τη δημιουργία ενός προϊόντος ως την ευθύνη μας προς το περιβάλλον. Σας δίνουμε τα εργαλεία για να αλλάξετε τον περίχωρό σας με τους δικούς σας όρους, κι εμείς εκτυπώνουμε με άοσμα οικολογικά μελάνια νερού HP LATEX σε Inject Plotter τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ξεκίνησε στην Πάτρα το 1985 σαν εταιρεία διαφημιστικών και διακοσμητικών εφαρμογών για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τον διακριτικό τίτλο «Γραμμή».

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ & ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ - ΚΑΜΒΑΔΕΣ - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΡΤΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ - ΨΥΓΕΙΟΥ - ΠΑΡΑΒΑΝ

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ

Οι πρωτότυπες διακοσμητικές εφαρμογές από αυτοκόλλητες μεμβράνες, αποτελούν ιδανική λύση διακόσμησης, χαμηλού κόστους και ξεχωριστής αισθητικής για όλους τους χώρους του σπιτιού αλλά και για επαγγελματικούς χώρους.

Επιλέξτε τα θέματα που σας ταιριάζουν από μια μεγάλη και συνεχώς εμπλουτιζόμενη συλλογή γραφικών, κατανεμημένη σε πολλές κατηγορίες (Art, Παιδικά, νεανικά - εφηβικά, Romantic κ.λ.π), σε πολλά χρώματα και διαστάσεις και τοποθετήστε τα μόνοι σας εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Ελάτε να δημιουργήσετε μαζί μας τη δική σας μοναδική ταπετσαρία τοίχου. Επιλέξτε (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση!!) για την ταπετσαρία σας, στις διαστάσεις που επιθυμείτε, ένα από τα έτοιμα σχέδια για ταπετσαρίες τοίχου από τη μοναδική συλλογή του Houseart.

ΚΑΜΒΑΔΕΣ

Πολύτιμες φωτογραφίες αγαπημένων σας προσώπων, ιδιαιτέρων στιγμών της ζωής σας, τόπων, τοπίων κ.α., εδώ στη Houseart τις μετατρέπουμε σε πίνακες - καμβάδες τελαρομένους ή όχι, με κορνίζα ή χωρίς κορνίζα, για να κοσμήσουν τους χώρους του σπιτιού ή της εργασίας σας.

Ακόμα, έχετε την δυνατότητα επιλογής θεμάτων για τους πίνακες-καμβάδες σας σε διάφορες διαστάσεις εντελώς δωρεάν!!, από την μοναδική συλλογή μας (Art Gallery) με έργα τέχνης, posters, φωτογραφίες τέχνης κ.α. κατανεμημένα σε πολλές θεματικές ενότητες, καθώς και από την φωτογραφική μας συλλογή (Image Gallery) επίσης εντελώς δωρεάν!!

ΠΙΝΑΚΕΣ & ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ

Οι Πίνακες & Αυτοκόλλητα είναι πρωτότυπες θεματικές συνθέσεις, μοναδικής αισθητικής, αποτελούμενες από 1, 2 ή 3 πίνακες και αυτοκόλλητα τοίχου (βινύλια) με εικαστικά κατάλληλα για το παιδικό δωμάτιο, το σαλόνι και άλλους χώρους του σπιτιού. 

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΠΟΡΤΑΣ & ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Οι πόρτες και οι ντουλάπες είναι από τα πλέoν απαραίτητα έπιπλα στο σπίτι ή στο γραφείο. Αισθητικά όμως, σε κατασκευές δεκαετίας και άνω, αποτελούν το αναγκαίο κακό στο χώρο. Η επένδυση τους λύνει όποιο αισθητικό πρόβλημα και σε κάθε περίπτωση αποτελεί μια ξεχωριστή εικαστική παρέμβαση. Επιλέξτε εύκολα & γρήγορα το θέμα που επιθυμείτε για να κάνετε την δική σας εικαστική παρέμβαση

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΨΥΓΕΙΟΥ

Θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας; Να της δώσετε χρώμα και ζωή; Τι καλύτερο από ένα αυτοκόλλητο ψυγείου! Αποτελεί μια οικονομική λύση μοναδικής αισθητικής για το σπίτι αλλά και για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΑΒΑΝ

Ένα παραβάν μπορεί να αποτελέσει μια δημιουργική λύση για την οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου σας, είτε χωρίζοντας δύο χώρους είτε διακοσμώντας μια γωνία που θα χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος, δίνοντας όγκο και νέα γεωμετρία στον χώρο! 

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων