Γαλαξίας Cash & Carry. Φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής για εμπόρους -

Γαλαξίας Cash & Carry. Φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής για εμπόρους

Γαλαξίας προσφορές cashandcarry. Φυλλάδιο Κας και Κάρυ με προσφορές, εκπτώσεις σε προϊόντα χονδρικής για επαγγελματίες. Τρόφιμα, απορρυπαντικά, καθαριστικά. Galaxias cash and carry (Πέντε Α.Ε).

Γαλαξίας Cash and Carry. Φυλλάδιο με προσφορές για επαγγελματίες

Εχει λήξει. Αν η εταιρεία εκδώσει νέο θα αναρτηθεί άμεσα

Γαλαξίας Cash and Carry. Φυλλάδιο με προσφορές για επαγγελματίες
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Γαλαξίας Cash and Carry ● Cash & Carry ● Φυλλάδιο Cash & Carry με προσφορές χονδρικής – Ξεφυλλίστε online τις 8 σελίδες του.

Καταστήματα Γαλαξίας Cash and Carry

Καταστήματα της αλυσίδας Cash and Carry θα βρείτε στην: Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (Ξάνθη και Χρυσούπολη), στην Αττική (Αθήνα, Πειραιάς, Νίκαια, Περιστέρι) στην Θεσσαλία (Βόλος, Λάρισα, Τρίκαλα κ.α), στην Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Βέροια, Κιλκίς, Κατερίνη κ.α) , στην Πελοπόννησο (Πάτρα, Κόρινθος, Σπάρτη, Τρίπολη κ.α) και στην Στερεά Ελλάδα (Λιβαδειά, Στυλίδα, Ορχομενός κ.α).

Ενδεικτικά προϊόντα

Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ Cash and Carry παρέχει ποιότητα στα προϊόντα του και χαμηλές, ανταγωνιστικές τιμές κατακτώντας την εμπιστοσύνη των πελατών του. Ενδεικτικά θα βρείτε προσφορές για επαγγελματίες σε: Τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά (γάλα, γιαούρτι, φέτα), κρέατα και αλλαντικά, σε μακαρόνια, ρύζι και όσπρια, είδη προσωπικής φροντίδας και υγιεινής, απορρυπαντικά για τη κουζίνα και το μπάνιο καθώς και είδη για το σπίτι και εποχιακά είδη.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Ο Γαλαξίας είναι αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1971, στην Αθήνα, με εταιρικό τίτλο «ΠΕΝΤΕ Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης» (μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία, το 1982). Το πρώτο κατάστημα της εταιρείας, άνοιξε την ίδια χρονιά και βρισκόταν στα Κάτω Πατήσια. Στο τέλος του 2016, η εταιρεία αριθμεί 137 Σούπερ Μάρκετ με 13 Cash & Carry και απασχολεί 3.800 υπαλλήλους.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων