Φήμη. Κατάλογος με χειροποίητα κοσμήματα από δέρμα και μέταλλο

Phymi. Κατάλογος με προϊόντα και προτάσεις σε χειροποίητα κοσμήματα απο δερμα και μέταλλο. Επίσης γυναικεία αξεσουάρ όπως μαντήλια, τσάντες, καπέλα, ζώνες κ.α

Φήμη κατάλογος «Spring – Summer 2019» με γυναικεία αξεσουάρ

Ισχύει έως Καλοκαίρι 2019

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Φήμη ● Γυναίκα, Accessories ● Κατάλογος με αξεσουάρ – Ξεφυλλίστε online τις 108 σελίδες του.

Καταστήματα - δίκτυο

Η έδρα της εταιρείας και το showroom, είναι στην διεύθυνση: Οιδίποδος 44, Τ.Κ 104 43 στην Αθήνα (πλησίον στάσης μετρό Σεπόλια).

Ενδεικτικά προϊόντα - υπηρεσίες

Η εταιρεία ΦΗΜΗ έχει ταυτίσει το όνομά της με τον χώρο των faux bijoux. Τα τελευταία χρόνια η ΦΗΜΗ έχει επεκταθεί και στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ, όπως μαντήλια, τσάντες, καπέλα, ζώνες κ.α παρουσιάζοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση στα νέου τύπου καταστήματα.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η δραστηριότητά της ξεκινάει απο το 1985. Βασικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων της ΦΗΜΗ αποτελούν η εμμονή στην άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη, η έγκυρη τροφοδότηση των καταστημάτων, η ποιότητα των υλικών και η διαχρονικότητα των σχεδίων.

Βασικά στοιχεία , που διαφοροποιούν την ΦΗΜΗ από τις άλλες εταιρίες αποτελεί αφ'ενός ότι πρόκειται για μια εισαγωγική αλλά και κατασκευαστική εταιρεία, με αποτέλεσμα να προσφέρει μοναδικά σχέδια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, αφ'ετέρου διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, μπορώντας έτσι να υποστηρίξει πλήρως ένα καταστήματα λιανικής.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων