Φαιστός Mini Markets προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Faistos -

Φαιστός Mini Markets προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Faistos

Φαιστός προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών – μηνιαίος κατάλογος της Κρητικής αλυσίδας σούπερ & μίνι μάρκετ. Faistos super & mini markets

Φαιστός Super & Mini Markets – Παντοπωλεία Κρήτης φυλλάδιο προσφορών

Εχει λήξει. Αν η εταιρεία εκδώσει νέο θα αναρτηθεί άμεσα

Φαιστός Super & Mini Markets - Παντοπωλεία Κρήτης φυλλάδιο προσφορών
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Φαιστός ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 16 σελίδες του.

Καταστήματα smfaistos

Τα σούπερ μάρκετ Φαιστός δραστηριοποιούνται στην Κρήτη και στους τέσσερις (4) νομούς της. Καταστήματα θα βρείτε στο Νομό Ηρακλείου (Ηράκλειο, Μοίρες, Τυμπάκι), στο Λασίθι (Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία), στο Νομό Ρεθύμνου (Ρέθυμνο, Ανώγεια, Μυλοπόταμος) και στο Νομό Χανίων (Χανιά, Βρύσσες).

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα καταστήματα θα βρείτε προσφορές σε προϊόντα όπως: Προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, γαλακτοκομικά, αλλαντικά και τυποποιημένα τρόφιμα, θαλασσινά, πρωινά και ζαχαρώδη, είδη παντοπωλείου, ποτά και αναψυκτικά. Επίσης χαρτικά και πάνες για μωρά, είδη για προσωπική περιποίηση, είδη οικιακής χρήσης, εποχιακά κ.α Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήστε την «Κέρδο κάρτα» και επωφεληθείτε από τις προσφορές των super market Φαιστός.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η αλυσίδα των Super & Mini Markets ΦΑΙΣΤΟΣ με 200 καταστήματα σε όλη την Κρήτη, δραστηριοποιείται από το 1982 στον τομέα του Κρητικού λιανεμπορίου. Σκοπός του συνεταιρισμού ήταν και είναι ο εφοδιασμός των μελών του με προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Από τον Ιούλιο του 1998, ο συνεταιρισμός ξεκινά συνεργασία με τον «ΣΥΝ. ΙΝ.ΚΑ ΧΑΝΙΩΝ» με σχέση franchise με τις παροχές του μεγαλύτερου ομίλου στην αγορά των Super Market στην Ελλάδα, του ΕΛΟΜΑΣ.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων