Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ. Κατάλογοι με προσφορές παιχνίδια & γραφική ύλη -

Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ. Κατάλογοι με προσφορές παιχνίδια & γραφική ύλη

Διακάκης Εισαγωγική. Κατάλογος Toys and Gifts και κατάλογοι με σχολικές τσάντες Totto και Must. Εκπαιδευτικά παιχνίδια, σχολικά, κατασκευές, χαρτικά, τετράδια.

Διακάκης Εισαγωγική. Κατάλογος με είδη γραφική ύλη, τσάντες, παιχνίδια

2022

Διακάκης Εισαγωγική. Κατάλογος με είδη γραφική ύλη, τσάντες, παιχνίδια
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ● Παιδικά, Παιχνίδια ● Κατάλογος με σχολικά είδη, τσάντες, παιχνίδια – Ξεφυλλίστε online τις 180 σελίδες του.

Διακάκης ΑΕ. Κατάλογος προϊόντων Diakakis Catalogue 2022 No2 License

2022

Διακάκης ΑΕ. Κατάλογος προϊόντων Diakakis Catalogue 2022 No2 License
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ● Παιδικά, Παιχνίδια, Accessories ● Κατάλογος με τσάντες, σχολικά, είδη ζωγραφικής – Ξεφυλλίστε online τις 172 σελίδες του.

Διακάκης Εισαγωγική. Κατάλογος προϊόντων No3 Toys & Gifts

2022

Διακάκης Εισαγωγική. Κατάλογος προϊόντων No3 Toys & Gifts
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ● Παιχνίδια ● Κατάλογος με παιχνίδια, δώρα & εποχιακά είδη – Ξεφυλλίστε online τις 148 σελίδες του.

Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ

3 ΧΛΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΑΒΑΤΩΝ
Τ.Θ. 79, 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ: (2310) 684829, 682029, 682921
Fax: (2310) 694394
email: info@diakakisimports.gr

Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ ιδρύθηκε το 1987, στοχεύοντας στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών. Είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των σχολικών ειδών γραφείου, χειροτεχνίας και προϊόντων license.

Η εταιρεία καλύπτει την ελληνική αγορά, με κεντρικά γραφεία και αποθήκες στη Θεσσαλονίκη, υποκατάστημα στην Αθήνα και δίκτυο πωλήσεων το οποίο προωθεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα.

Προϊόντα - γκάμα - εταιρείες εμπορικών σημάτων

Διαθέτει τα προϊόντα της με πάνω από 5000 σημεία πώλησης και πελάτες κυρίως καταστήματα γραφικής ύλης, βιβλιοπωλεία, b2b εταιρείες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, υπεραγορές και καταστήματα με είδη δώρων

Η Διακάκης Εισαγωγική διευρύνει την γκάμα της δημιουργώντας με επιτυχία δικά της σήματα, όπως τα Luna, Keyroad, Must, Tesoro, Stop&look.

Η σειρά Luna , μια από τις πιο ισχυρές και ανταγωνιστικές προτάσεις στην αγορά , πέρα από τα σχολικά και τα είδη χειροτεχνίας , επεκτείνει την ποικιλία της σε είδη γραφείου αλλά και είδη πάρτυ.

Παράλληλα η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες εμπορικών σημάτων όπως Walt Disney, Marvel, Eone, Nickelodeon, Warner Bross, Universal, Smileyworld Limited, Mattel, εξασφαλίζει για την εταιρεία την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων σε επώνυμους ήρωες.

Επιπλέον η συνεργασία μας με την εταιρία ΤΟΤΤΟ σε σειρά σχολικών τσαντών έχει αποκομίσει ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις μια και η ποιότητα, τα μοντέρνα σχεδία, σε συνδυασμό με την προσιτές τιμές κατέκτησαν τον τελικό καταναλωτή.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων