Βιοκαρπέτ. Κατάλογοι με λευκά είδη

Βιοκαρπέτ. Κατάλογοι με λευκά είδη, τάπητες, χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες

Βιοκαρπέτ. Κατάλογοι με λευκά είδη, τάπητες, χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες. Ελληνική βιομηχανία παραγωγής χαλιών, κουβερτών, φλοκάτης και μοκετών.

Βιοκαρπέτ. Κατάλογος με χαλιά «Carpet Collection – Winter 2023»

Ισχύει έως τον Χειμώνα 2023

Βιοκαρπέτ. Κατάλογος με χαλιά «Carpet Collection - Winter 2023»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Βιοκαρπέτ ● Λευκά Είδη ● Κατάλογος με προσφορές σε καλοκαιρινά χαλιά – carpet – Ξεφυλλίστε online τις 292 σελίδες του.

Βιοκαρπέτ. Κατάλογος – συλλογή σεντονιών «PERCALE 2022»

2022

Βιοκαρπέτ. Κατάλογος - συλλογή σεντονιών «PERCALE 2022»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Βιοκαρπέτ ● Λευκά Είδη ● Κατάλογος προσφορών ιματισμού για σεντόνια – Ξεφυλλίστε online τις 28 σελίδες του.

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ - Biokarpet | Χαλιά - Μοκέτες - Φλοκάτες

Χειροποίητα Χαλιά Μοντέρνα & Κλασικά. Χαλιά Μηχανής Μοντέρνα & Κλασικά. Επώνυμες Συλλογές Pierre Cardin & Cacharel. Παιδικά χαλιά Disney. Χαλιά Shuggy. Μοκέτες. Φλοκάτες. Ξύλινα πατώματα - Laminate

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής και εμπορίας χαλιών (χειροποίητων και μηχανής) μοκετών, κουβερτών, φλοκάτης και άλλων προϊόντων που αφορούν στο δάπεδο και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Η Βιοκαρπέτ είναι η μεγαλύτερη παραγωγός εταιρία της παραδοσιακής φλοκάτης για παραπάνω από 60 χρόνια. Σήμερα αυτό το παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο “shaggy type” χαλί, η Βιοκαρπέτ το καθιέρωσε με μεγάλη επιτυχία στην παγκόσμια αγορά.

Στο χώρο των χειροποίητων αλλά και των χαλιών μηχανής η Βιοκαρπέτ οδηγεί τις εξελίξεις εδώ και πολλές δεκαετίες. 

Τα τελευταία χρόνια έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα συνεργάζεται με την εταιρία Disney για την παραγωγή αποκλειστικών σχεδίων για παιδικά χαλιά, μοκέτες και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα χαλιά των οίκων Pierre Cardin και Cacharel.

Βιοκαρπέτ προϊόντα, συνεργασίες, αντιπροσωπείες

Eπίσης, η Βιοκαρπέτ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.

Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home και της Naf-Naf, που είναι λευκά είδη, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες και ταπετσαρίες.

Επίσης η Βιοκαρπέτ δραστηριοποιείται στο τομέα επαγγελματικής χρήσης ως Biokarpet Contract.

Η 60χρονη εμπειρία της, η τεχνογνωσία, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων, επιπλέον το μεράκι και η γνώση των ανθρώπων της, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε Εκκλησίες, Ξενοδοχεία, Casino, Συνεδριακά Κέντρα, Τράπεζες Γραφεία, Πλοία, Εστιατόρια κ.λ.π..

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων