ΒΙΚΡΕ Family Χατζηγαβριηλίδη. Κατάλογος με κρέατα & κρεατοσκευάσματα -

ΒΙΚΡΕ Family Χατζηγαβριηλίδη. Κατάλογος με κρέατα & κρεατοσκευάσματα

ΒΙΚΡΕ Family (Χατζηγαβριηλίδη). Κατάλογος BIKRE με κρεατικά – πουλερικά (βόεια, χοιρινά, κοτόπουλα, αμνοερίφια), κρεατοσκευάσματα (γύρος, σουβλάκι, κρεατικά σχάρας, ρολά, κιμάς, πανέ, μπιφτέκια)

ΒΙΚΡΕ Family. Φυλλάδιο με προσφορές για κρεατικά και αλλαντικά

Ισχύει έως την εξάντληση των αποθεμάτων

ΒΙΚΡΕ Family. Φυλλάδιο με προσφορές για κρεατικά και αλλαντικά
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ΒΙΚΡΕ Family ● Κρέας – Αλλαντικά ● Φυλλάδιο με προσφορές σε κρέατα και είδη κρεοπωλείου – Ξεφυλλίστε online τις 5 σελίδες του.

ΒΙΚΡΕ Family | «Οικογενειακόν» Σύγχρονο Κρεοπωλείο

Το νέο βήμα της οικογένειας Χατζηγαβριηλίδη είναι το πλέον σύγχρονο κρεοπωλείο που λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας ΒΙΚΡΕ, στα Αμισιανά Καβάλας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, ενώ η αφοσίωσή της εταιρείας στην παράδοση είναι η δέσμευσή της για άριστη γεύση!

Στόχος της είναι να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας κρέας, στις πλέον προσιτές τιμές χονδρικής.

ΒΙΚΡΕ – Χατζηγαβριηλίδη - ΒΙΚΡΕ Α.Ε. επεξεργασία και εμπορία κρέατος

Γνώση, εμπειρία και εξειδίκευση 40 και πλέον χρόνων της οικογένειας Θέμη Χατζηγαβριηλίδη στον τομέα του κρέατος, καθώς και 6.600τ.μ. υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων της ΒΙ.ΚΡΕ. Α.Ε.

Η ενασχόληση της οικογένειας Χατζηγαβριηλίδη με το κρέας και τα προϊόντα επεξεργασίας κρέατος ξεκινά στις αρχές του ‘70 με τη λειτουργία ενός παραδοσιακού κρεοπωλείου στα Αμισιανά Καβάλας. Στη δεκαετία του ‘80 ένα νέο κρεοπωλείο έρχεται να προστεθεί στις δραστηριότητες της οικογένειας στην πόλη της Καβάλας.

Προϊόντα επεξεργασίας κρέατος κ.ά

«Τα καλύτερα Ελληνικά προϊόντα & κρέατα του τόπου μας από πιστοποιημένους παραγωγούς!». Όλα τα προϊόντα παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής που προβλέπει η νομοθεσία, την εφαρμογή των οποίων επιβλέπουν κτηνίατροι, τεχνολόγοι τροφίμων και χημικοί.

Υψηλή ποιότητα κρέατος, επιλεγμένες αρτυματικές ύλες, όλα από πιστοποιημένους προμηθευτές, αλλά και μοναδικές συνταγές, επιτρέπουν την παραγωγή γευστικών και ασφαλών τελικών προϊόντων που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Η Εταιρία παράγει προϊόντα επεξεργασίας κρέατος (μπιφτέκια, σουβλάκια, γύρο χοιρινό και γύρο κοτόπουλο, κεμπαπάκια, και άλλα). Απευθύνεται στη μαζική εστίαση και προμηθεύει ψητοπωλεία, εστιατόρια, catering και κρεοπωλεία.

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων