3Α Αράπης σούπερ μάρκετ Φυλλάδιο με προσφορές 3A Arapis SM -

3Α Αράπης σούπερ μάρκετ Φυλλάδιο με προσφορές 3A Arapis SM

3A Arapis Markets προσφορές sm. Φυλλάδιο με προσφορές, εκπτώσεις και προϊόντα σούπερ μάρκετ. Τυροκομικά και αλλαντικά, είδη ψυγείου και κατεψυγμένα, είδη παντοπωλείου κ.α. 3Α Αράπης super market

3Α Αράπης Super Market στην Πάτρα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ

Ισχύει έως: 05.07.2022

3Α Αράπης Super Market στην Πάτρα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

3Α Αράπης ● Super Markets ● Φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε προϊόντα Super Market – Ξεφυλλίστε online τις 16 σελίδες του.

Καταστήματα 3Α Αράπης

H αλυσίδα «3Α ΑΡΑΠΗΣ supermarket» είναι μια δυναμική, αμιγώς Πατρινών συμφερόντων επιχείρηση, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς. Αυτή η μέχρι σήμερα συνεχής ανοδική της πορεία, ξεκίνησε το 1984 με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος «3Α ΑΡΑΠΗΣ», στην Οβρυά Πατρών, oδός Δημοκρατίας 205. Ιστορικά ακολούθησε η σταδιακή δημιουργία επτά επιπλέον καταστημάτων σε επιλεγμένα σημεία - γειτονιές της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής γεγονός που διεύρυνε την παρουσία της στην πόλη. Η συνεχής αυτή ανάπτυξη οφείλεται στην επιβράβευση εκ μέρους του πατραϊκού καταναλωτικού κοινού των ιδιαίτερων προσπαθειών της εταιρείας να του προσφέρει καθημερινά ποιοτικά προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ενδεικτικά προϊόντα

Στα σούπερ μάρκετ 3Α Αράπης θα βρείτε ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα, για τις ανάγκες του νοικοκυριού σας με ειδικά τμήματα μαναβικής, τυριών & αλλαντικών κ.α Με ένα απλό τηλεφώνημα η ΔΙΑΝΟΜΗ κατ’ οίκον υπηρεσία της εταιρείας, θα ανταποκριθεί άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα χονδρικής πώλησης εμπορευμάτων σε επαγγελματίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σχετικά με την εταιρία - παρουσίαση

Η εταιρεία «3Α Αράπης Supermarket» ιδρύθηκε το 1984 στην Πάτρα. Ιδρυτές και ιδιοκτήτες της είναι τα τρία αδέρφια Γεώργιος, Νικόλαος και Διονύσιος Αράπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στη λιανική πώληση ειδών supermarket αλλά και στο χονδρικό εμπόριο.  

Προσθήκη ή Διόρθωση ή Διαγραφή Φυλλαδίων